Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2016, 22:31
Boli to jebanie Polaków po kieszeni bo gdyby nie to, to ten PiS w sumie by mi pasował. Za tych śmieci z PO się biora, Gronkiewicz ma ciepło, typa z WSI usadzili na 5 lat, o córce Bronka i zakupie mieszkania mówią, o działce u Gronkiewiczów i marihuanie mówią, o powiązaniach Bronka WSI i Pro Civili też coś wspomnieli, komuchom emerytury mają obniżyć, o obniżeniu stopnia Jaruzelskiemu tez coś słyszałem. Duda nie robi cyrku odnośnie MN, może często jakąś głupotę Duda czy inni PiSowcy palną odnośnie nacjonalistów ale ogólnie nie ma np jakichś kontrmarszów wielkich na 11.11 kreowanych przez Dudę.
Szkoda, że to socjaliści, którzy prawdopodobnie rozwalą finansowo Polskę.
PS Jestem cholernie ciekawy jak się milicja zachowa za tydzień i jak będzie marsz komentowany w mediach. Oby tylko po naszej stronie było jak najmniej debili od rzucania kostką itp.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.