pekaczech, koalicja PO-Kukiz, mocne SLD itd ja wiem, że na dzień dzisiejszy to się wydaje niemożliwe ale nie takie rzeczy świat widział więc ja bym nie był pewien co nas czeka za kilka lat. To samo z koalicją PiS-Kukiz, nie wiadomo czy to by przetrwało czy yebło jak PiS-SO-LPR.
Prawa strona ma ten problem, że ma jakieś zasady i honor. Dlatego uważam, że jest tyle kłótni po prawej stronie w Polsce. Dlatego taka koalicja mogłaby runąć. Z kolei lewactwo i reszta śmieci ma w dupie zasady, Polskę więc mogą robić koalicje z kim chcą i jakie chcą i te koalicje przetrwają bo w sumie te partie typu PO-Nowoczesna-SLD-PSL to chca tylko kraść i jebać Polaków. Przecież to są ludzie z kompleksem niższości względem zachodu, co już samo w sobie świadczy o tym, że sa szmatami a nie Polakami. I czego się spodziewać po ludziach, którzy np chca przyjęcia imigrantów bo zachód tak każe(?). Dlatego tak jak pisałem, lepszy ten chujowy PiS ale stabilny i chociaż minimalnie ogarnięty i pro polski.
A jeszcze co do przyszłości to myślę, że pewne jest jedynie to, że jak PiS się skończy to czeka nas kolejna zmiana na albo lewackie rządy albo tak zwane liberalne. Czyli znowu będziemy w ładnej dupie. Kukizowi nie daję szans na super wynik, może zostać jedynie tym "do koalicji". Jakaś nowa partia myślę, że powstanie - bo tak jest zawsze przed wyborami) ale też nic nie ugra bo jest teraz przesyt partii - Korwin, Kukiz, PSL, SLD, Razem, PO, Nowoczesna. Dlatego system wysunie na czele swoją popierdułkę o nazwie Nowoczesna i to oni będa lansowani. Może jeszcze lewaki coś wymyślą i już w następnych wyborach przyatakują. Może tez być wariant ze zmianą nazwy w PO i wielkim odrodzeniem, albo koalicja z Nowoczesną - uważam, że to bardziej pewne.
Cytat:
|
Popytaj ludzi związanych z wojskiem jak wygląda wskrzeszanie przez Macierewicza obrony terytorialnej. Dla mnie in plus rezygnacja z Caracali, ale in minus Black Hawki i jak zauważył emj10 - ciągnięcie laski amerykanom, gdyż czeka nas podobny scenariusz jak z jastrzębiami - każda, nawet najmniejsza śrubka musi być sprowadzana z USA.
|
Ja wiem, że PiS jest pro amerykański i żydowski ale jakoś ta ich poddańczość mnie mniej razi w oczy niż poddańczość innych partii UE. Oczywiście nie jest to powód do dumy.
Z Macierewiczem chodziło mi bardziej o to całe .......enie typu "wojna z Rosją" itp. Cioty straszyły, srały aż pod siebie z tego straszenia a jakoś wojny dalej nie ma.
Identyczna akcja była teraz w związku z tym czarnym protestem. Feministki straszą, że PiS chce taką ustawę wprowadzić (wiadomo, że nie była to inicjatywa PiSu tylko obywateli), straszą, że będą zamykali w więzieniach kobiety a tymczasem w Polsce mamy aborcję nielegalną za wyjątkiem 3 przypadków, PiS rządzi już rok a jeszcze nie słyszałem żeby gnębili baby, które przez ten rok zabiły swoje zdrowe dzieci.
Także w takim kontekście pisałem a nie o helikopterach, USA itd