Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2016, 15:52
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Byli tacy piłkarze, nazywali się Czekaj i Uryga i mózgi takie jak Wy pyskowały czemu trener ich nie wystawia, przecież nie da się grać gorzej od Jaliensa a trzeba młodych ogrywać.

Ja zakładam, że trener wie co robi ponieważ ogląda zawodników codziennie na treningach a te wasze genialne plany z wystawianiem Drzazgi (napastnika) i Bartosza (prawego obrońcy) na nieswoich pozycjach możecie sobie w dupę wsadzić. Gdzie Drzazga zresztą już grał jako prawy pomocnik, tylko większość nie pamięta bo może dwa razy dotknął piłkę zanim go zmieniono.

7 porażek z rzędu mieliśmy przez burdel wokół klubu, błędy indywidualne i odrobinę pecha, nie dlatego bo grał Boguski.

Jak byłem młodszy to też wierzyłem że trenerzy marnują nasze super talenty, ale po latach nauczyłem się że jak trener kogoś nie wystawia to w 9 na 10 przypadków dlatego, że jest po prostu słabszy. A jak ktoś nagle wchodzi do składu to po prostu dlatego, że odzyskał formę. Większość z was nawet na treningu nie była ale wie lepiej od Wdowczyka kogo i gdzie wystawiać. Żyjecie w wirtualnym świecie FIFY i FM-a i gdyby to od was zależało, to Wdowczyk już dawno by tu nie pracował. Nie patrzycie na grę tylko na wyniki, .... was obchodzi jak ktoś gra w obronie, cofa się i stosuje pressing bo widzicie tylko zmarnowane sytuacje. Gdzie marnują je wszyscy ale pojazd jest tylko po Boguskim.

To samo było z Zieńczukiem swego czasu, przy czym on grał o wiele lepiej i był motorem napędowym drużyny.

Szkoda czasu na wasze .......enie, zastanawia mnie tylko czy jest tu jeszcze jakaś moderacja, czy już można wyzywać własnych piłkarzy od cip...
1. Cytat/post gdzie domagalem się Czekaja i Urygi.

2. Nawet jeśli takowy znajdziesz, to gdzie nasz problem mózgu w zrozumieniu, iż gdyby nie ich wystawianie nie wiedzielibyśmy czy to wirtuozi, solidni kopacze, marne grajki czy dno i metr mułu, przynajmniej na danej pozycji.

3. Ktorej części w zdaniu "punkty TRACI DRUZYNA" nie rozumiesz?

4. Trener to tylko i wyłącznie człowiek. Może się mylić.

5. "Nie patrzycie na grę tylko na WYNIKI" - przepraszam, ale za co w piłce nożnej sie punkty przyznaje? Od kiedy zaczęli przyznawać za wrażenia artystyczne, bo nie jestem na bieżąco?

6. "Nie było Was ani razu na treningu" - mówisz do gościa, który kilka lat mieszkał przy bazie treningowej

7. Marnują wszyscy, ale niektóre wykorzystują. Tylko tyle wymagamy, przynajmniej ja.

8. Pojazd tylko po Boguskim - nieprawda. Sam zauważyłeś Uryge, widziano często gęsto Popovicia, Cywka, Mojta. Do wyboru do koloru byloby jakby mudziny zostały. Był Czekaj, Brud. Paleta barw, barwy nieszczęścia.

9. O chłopie, tos dojebal. Gdyby którykolwiek grał jak Zienczuk nawet w tym okresie to pisalbys pewny na cześć i codziennie na trening stawiał wodę/kawe/herbate, kanapki i ciastka.

10. Wróć mózgu, przecież byłeś, jesteś i bedziesz najlepszy!
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując