s1mone napisał(a):

Rafał jest bez formy, to widać.
Jednakże śmieszy mnie to, że krytykowano go w poprzednim sezonie, gdy był jednym z najrówniej grających naszych piłkarzy. Teraz nie ma liczb i jest rzadziej pod grą niż w ostatnim sezonie. Generalnie krytyka jego gry, z tego względu jest jak najbardziej uzasadniona (sam mógł przesądzić losy meczu). Mimo, to rozwala mnie totalny brak umiaru w tejże krytyce (i często też brak szacunku) dla gościa, który gra u nas tak długo. To wcale nie jest tak, że Rafał jest do niczego; po prostu powinien być dla niego zmiennik, gdy jest bez formy. Boguski w dobrej dyspozycji to bardzo mocny punkt naszej drużyny.
|
1906% poparcia może poza przedostatnim zdaniem. Uważam, że Boguś powinien być zmiennikiem dla kogoś lepszego od siebie a nie samemu mieć zmiennika. Facet powoli powinien myśleć o emeryturce, albo zmianie klubu na jakiś, w którym gra się trochę wolniej. Lata robią swoje i tego nic nie zmieni.
Niemniej cieszę się, że nie jestem osamotniony w odbiorze tej żałosnej i chamskiej krytyki, w której niektóre gwiazdy tego forum się zatraciły i urządzają sobie wyścigi. Świadczy to tylko o nich, nie o piłkarzach.
Rustin napisał(a):

Przeczytaj jeszcze raz post S1mone. Zwłaszcza ten fragment:
Cytat:
|
Krytyka krytyką, ale to wyśmiewanie go jest żałosne i szkodliwe dla Wisły.
|