Wyświetl pojedynczy post
Mixu
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2016, 22:37
Ogólnie podczas tego meczu miałem stan przedzawałowy. Dawno się tak nie w....iłem jak po stracie bramki..i dawno się tak nie ucieszyłem bo bramce wyrównującej

Mecz na plus. Ogólnie dobra gra, szczególnie naszej pomocy. Mały to faktycznie już lider zespołu. Popović złapał formę i robi za mózg drużyny, wie kiedy zwolnić i rozegrać tylko czasem brakuje mu przebojowości. Mączyński rozegrał najlepsze spotkanie od meczu ze Szwajcarią chyba

Do obrony również ciężko się przyczepić, nasi stoperzy solidnie. Jović również przyzwoicie i Sadlok gdyby nie głupia strata również.

Co do naszego ataku to bida z nędzą. Ondrasek walczy, zastawia się czasem fajnie poda..ale cholera niech gość na treningu poćwiczy strzały bo taka nieskuteczność że aż się zęby kruszą. Zachara również walczy, przepycha się i pokazuje się do gry ale można zauważyć że mało dostaje piłek. A on w przeciwieństwie do Ondraska uderzenie ma, i szkoda że on nie wypracował sobie i nie dostał tyle piłek co Ondrasek. Za to Brozio pokazał instynkt strzelca. Znalazł się tam gdzie powinien i elegancko wykończył. Mam nadzieję że ta jedna jaskółka uczyni wiosnę i że Brozio się odblokuje choć trochę bo nam w ataku wyraźnie brakuje jakości i pomysłu rozegrania w okolicy pola karnego.

Ale najważniejsze to jednak : Ta drużyna ma CHARAKTER
Odpowiedz cytując