Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2016, 10:54
Cytat:
Mój błąd, mogłem znaleźć inną stronę z tą informacją, wtedy sama informacja byłaby bardziej anty-magdalenkowa
Anty-magdalenka jest do innej części wypowiedzi ignorancie. Choć wątpię, byś zrozumiał sens po tej wypowiedzi:

Cytat:
A sorry, faktycznie, lewacka uczelnia. Prawacka zrobiłaby to lepiej.
Nie ma prawackich uczelni, szkół (ponad)gimnazjalnych, podstawowek. Powinieneś Hansie wiedzieć jak się robi propagandę.

Cytat:
O samej debacie możemy podyskutować po fakcie. Chociaż nie wiem czy to będzie miało sens, bo i tak już wiesz o niej wszystko. Pieprzysz jakieś smuty o przemówieniach chociaż nawet nie wiadomo jeszcze kto tam będzie.
Debat polskich nie widziałeś?

Z racji transmisji na żywo będą się liczyć głównie wygląd i ton wypowiedzi.

63% przekazu to OBRAZ, 25% ton wypowiedzi, 12% TREŚĆ. Dlatego też jakiekolwiek debaty mam głęboko... Tutaj niedopowiedzenie, by szanowny Klient sam mógł domniemać gdzie pana majstra może pocałować.

Cytat:
Swoją drogę naprawdę powinieneś tam iść. Na pewno publiczność będzie brała udział w dyskusji. A skoro jesteś już takim specem w temacie, że nie musisz weryfikować swojej wiedzy, to napewno łatwo obalisz propagandę argumentami. Z pożytkiem dla wszystkich, więc możesz się wykazać postawą obywatelską.
Wiesz, nie chcę być małpą w czerwonym

Ty interia, ja tvn. Jak się bawić, to się bawić!

Anty PO-PiS!!!