Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2016, 16:47
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Jesli pisze Ci, ze .......isz kocopoly to tylko dlatego, ze po prostu tak uwazam.
To tak nie działa.

Jeżeli uważasz, że ktoś .......i kocopoły to trzeba to ładnie uzasadnić. Jeżeli nie potrafisz to idź kozaczyć na mieście, a nie forum...

Cytat:
Nie doszukiwal bym sie kolego w tym podwójnego dna bo takiego nie ma.
Wyrazam swoja opinie i raczej malo mnie to obchodzi czy ona Ci sie podoba czy nie.
No skądś ta twoja nadaktywność na tym umierającym forum się musi brać....
Cytat:
A to, ze uwazam twoj poglad na sytuacje jako wypaczony przez pisamkow wcale nie oznacza, ze ja kogos bronie.

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...5,1,13297.html
O ....a XXI wiek. Wymaganie by w SZATNI REPREZENTACJI POLSKI, ROZMAWIANO PO POLSKU, BY KAŻDY REPREZENTANT MOJEGO KRAJU JĘZYK POLSKI ZNAŁ, to jakiś dziwny pogląd wypaczony przez pismaków...

Cytat:
I nie praw mi tu kazan, kto jest polakiem a kto nie. Nie znasz tych ludzi i dlatego nie jestes w stanie mi tu czegos udowodnic. Wszystko co piszesz nalykales sie z internetu i powielasz czyjes prywatne wojenki.
Co ty .......isz? Oczywiście, że jestem w stanie ci to udowodnić, proszę bardzo:

Cytat:
Wywiad z Polakiem Perquisem:
– Czy uczy się pan jeszcze polskiego?
– Już nie.
– Jeśli Polska zmierzy się w Euro z Francją, komu pan będzie kibicował?
– Trudne pytanie. Będę trzymał kciuki za obie drużyny.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...5,1,13297.html
...., pewnie zostałem zmanipulowany i pismaki przekręciły jego słowa.

Zresztą dla pana Dariooka ten gościu to prawdziwy Polak i skończcie .......ić kocopoły. To, że ma w chuju język polski i Polskę, a komu będzie kibicował w meczu Polski nazywa "trudnym pytaniem", to tylko pierdoły....

Co będzie dalej? Wiślakiem nazwiesz gościa który w derbach będzie trzymał kciuki za obie drużyny?
Cytat:
No powiedz chlopie na czym opierasz swoje poglady ? Cos uslyszales, cos przeczytales i .......isz farmazony...takie sa fakty, sorki.
Na tym, że nie znają języka polskiego. Taki jest fakt kolego.

Powiedz mi jaki ty fakt wskazałeś w tym zdaniu, bo chyba matura z polskiego była dla ciebie sporym wyzwaniem.

Poczytaj sobie: http://zapytaj.onet.pl/Category/006,...od_opinii.html

Cytat:
Dostali obywatelstwo wiec Smuda ich powolal i tyle. Jako selekcjoner mial do tego pelne prawo, tak samo jak Nawalka ma prawo powolac Cionka.
Miał prawo, podobnie jak Wisła miała prawo wystawiać Cierzniaka, ale wyjebała go do rezerw.

Są ważniejsze rzeczy jak wyniki.
Cytat:
A jesli cala nagonke o farbowanych lisach i patriotycznych pobudkach nakrecaja pismaki z wiadomego portalu, to ....a nie mam pytan.
Smiech na sali jak takie progejowskie i lewacki towarzystwo wypowiada sie w tym temacie. Blazenada!
Kogo nazywasz progejowskim i lewackim towarzystwem?

Jedyną osobą w tym temacie która jest nowoczesna i lewicowa jesteś ty kolego. To właśnie dla lewaków takie pierdoły jak język mówiony, czy pochodzenie nie mają znaczenia. Dla nich, podobnie jak dla ciebie, liczy się tylko paszport.
Cytat:
Ps:
Tak mialem widzenie. Ukazala mi sie Matka Boska z Guadelupy i powiedziala : Za morde i do spodu! Cokolwiek to mialo znaczyc.

Pozdro.
To skoro jesteś wierzący:

Cytat:
Czym dziś jest patriotyzm?

Patriotyzm oznacza umiłowanie tego, co ojczyste: umiłowanie historii, tradycji, języka czy samego krajobrazu ojczystego. Jest to miłość, która obejmuje również dzieła rodaków i owoce ich geniuszu. Próbą dla tego umiłowania staje się każde zagrożenie tego dobra, jakim jest ojczyzna. Nasze dzieje uczą, że Polacy byli zawsze zdolni do wielkich ofiar dla zachowania tego dobra albo też dla jego odzyskania. Świadczą o tym tak liczne mogiły żołnierzy, którzy walczyli za Polskę na różnych frontach świata. Są one rozsiane na ziemi ojczystej oraz poza jej granicami.
Tak ".......ił kocopoły" JP2.
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 29.09.2016 o godz. 16:51.
Ddf
Odpowiedz cytując