Zależy od tego jaki chcesz tatauż. Kraków jest między innymi dlatego tak zajebisty, że masz tutaj przedstawicieli prawie wszystkich stylów.
Studio, jako całość - na pewno Kult. Tam wzory japońskie od Mateusza Kanu, czernie/ szarości od Piotra Bembena lub Oli Kołtowskiej (Ola trochę bardziej dziewczęce kompozycje tworzy), old school od Ptaszek i Piórko, artystyczne mambo dżambo od Szymona Gdowicza lub tatuatorka uniwersalna - Iza Solarz.
W czerniach/ szarościach w Krakowie pięknie operują też Am- Ink czy oczywiście Victor Portugal.
I pewnie sporo innych osób, o których nie wiem lub zapomniałem.
Najważniejsze, to żeby wiedzieć czego się chce, potem sprawdzasz różnych tatuatorów pod kątem dopasowania ich stylu do tego, co chcesz sobie wytatuować, zagadujesz gościa/ kobitę, umawiasz się na spotkanie lub przedstawiasz pomysł przez fb/ maila, czekasz na termin (z tym może być bardzo różnie) i robisz tatuaż.
No i na koniec - jeśli chcesz sobie zrobić napis gotykiem na przedramieniu, to raczej nie zagaduj do ludzi, których wymieniłem. Szkoda ich i Twojego czasu na to.

Save
Save
Save