|
Jesli pisze Ci, ze .......isz kocopoly to tylko dlatego, ze po prostu tak uwazam. Nie doszukiwal bym sie kolego w tym podwójnego dna bo takiego nie ma.
Wyrazam swoja opinie i raczej malo mnie to obchodzi czy ona Ci sie podoba czy nie.
A to, ze uwazam twoj poglad na sytuacje jako wypaczony przez pisamkow wcale nie oznacza, ze ja kogos bronie.
I nie praw mi tu kazan, kto jest polakiem a kto nie. Nie znasz tych ludzi i dlatego nie jestes w stanie mi tu czegos udowodnic. Wszystko co piszesz nalykales sie z internetu i powielasz czyjes prywatne wojenki.
No powiedz chlopie na czym opierasz swoje poglady ? Cos uslyszales, cos przeczytales i .......isz farmazony...takie sa fakty, sorki.
Dostali obywatelstwo wiec Smuda ich powolal i tyle. Jako selekcjoner mial do tego pelne prawo, tak samo jak Nawalka ma prawo powolac Cionka.
A jesli cala nagonke o farbowanych lisach i patriotycznych pobudkach nakrecaja pismaki z wiadomego portalu, to ....a nie mam pytan.
Smiech na sali jak takie progejowskie i lewacki towarzystwo wypowiada sie w tym temacie. Blazenada!
Ps:
Tak mialem widzenie. Ukazala mi sie Matka Boska z Guadelupy i powiedziala : Za morde i do spodu! Cokolwiek to mialo znaczyc.
Pozdro.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.
Cytat:
|
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
|
Radek Sobolewski
|