Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2016, 02:03
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Tak. Jesli ktos pochodzi z rodziny o polskich korzeniach to ma do tego prawo by byc Polakiem.
Biologicznie. Jeżeli nie mówi po polsku to tylko i wyłącznie.

Cytat:
Jesli moj kuzyn wyjechal z Polski 12 lat temu i jego dzieciak mieszka tam od urodzenia to ono nie jest Polakiem? Nazwiesz dzieciaka farbowanym lisem za 5 lat?
Zamiast kozaczyc w każdym poście nauczyć się czytać ze zrozumieniem- napisałem wyraźnie, że jak ktoś nie umie mówić po polsku to nie jest Polakiem. Nic nie pisałem O miejscu zamieszkania.

Jeżeli twój kuzyn nie uczy dziecka języka polskiego to jest zdrajca narodu. Dawniej patrioci umierali za m.in. język. Sam mieszkam w Anglii i nie wyobrażam sobie by mój syn nie mówił po polsku.

Jeżeli dziecko twojego kuzyna przez całe swoje życie nie nauczy się naszego języka (ja nie miałem problemów z nauką angielskiego) to znaczy że na Polskę ma wyjebane, tak jak mieli wyjebane farbowane lisy.
Cytat:
A brudasow, co mieszkaja od kilku pokolen w taborach i mimo ze znaja jezyk i moze zwrotke nawet naszego hymnu...to juz nazwiesz Polakami? Czy to tylko jeszcze Cyga
Nie, nie nazwałbym ich Polakami.
Cytat:
Reasumujac, przestan .......ic kocopoly bo takie farmazony .......isz ze huj
Reasumujac to że używasz groźnych słówek nie zmienia faktu że nie masz racji
Cytat:
Ja nie bronie Smudy bo nie mam za co i po co. Ale tez go nie obwiniam o to, kogo bral do kadry. Wlasnie o tym pisalem wczesniej....
Dla ciebie Smuda sam jezdzil do nich i sam im paszporty wydawal. Sam skladal podania i przedstawial dowody na posiadane polskie korzenie, Nawet sam fatygowal sie do prezydenta...tak jasne wszystko robil Smuda....czlowiek ktorego rzekomo nazywacie tumanem? Gdzie tu jakas logika?
Nie wiem jak to wyglądało. wiem jedno smuda powolywal do kadry ludzi którzy nie mieli czasu/ochoty przez dwadzieścia pare lat swojego życia nauczyć się ojczystego języka. Czyli mieli na Polskę wyjebane.

Cytat:
bambus z afryki nas wprowadzal do MS to wszyscy morde na klodke trzymali i tylko spiewali Emi Emi Oliosadebowski! Roger Gerejro tez mogl grac i huj...
nie wszyscy, spora część kibiców miała na niego wyjebane. Został nawet odrzucony bananami.

Oczywiste że oni również w kadrze znaleźć się nie powinni.

Cytat:
Poprostu lykasz kazda nagonke ktora ktos puszcza w jakims celu. Na takich jak ty oni zeruja!
niczego nie lykam. Mam po prostu swoje zdanie o Smudzie. Ty dalej go broń i farbowanych lisów, którzy pewnie już nie pamiętają gdzie im się walą polski paszport.

Swoją drogą miałeś jakieś widzenia parę tygodniu temu czy coś? Bo w każdym swoim poście zachowujesz się jakbyś był nie wiem, przywódca forum czy wręcz kibiców. Ten .......i, tamten chuja wie itp. Wrzuć na luz. Nikogo te przekleństwa nie ruszają.
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 29.09.2016 o godz. 02:06.
Ddf
Odpowiedz cytując