Dariook napisał(a):

|
Tak. Jesli ktos pochodzi z rodziny o polskich korzeniach to ma do tego prawo by byc Polakiem.
|
Biologicznie. Jeżeli nie mówi po polsku to tylko i wyłącznie.
Cytat:
|
Jesli moj kuzyn wyjechal z Polski 12 lat temu i jego dzieciak mieszka tam od urodzenia to ono nie jest Polakiem? Nazwiesz dzieciaka farbowanym lisem za 5 lat?
|
Zamiast kozaczyc w każdym poście nauczyć się czytać ze zrozumieniem- napisałem wyraźnie, że jak ktoś nie umie mówić po polsku to nie jest Polakiem. Nic nie pisałem O miejscu zamieszkania.
Jeżeli twój kuzyn nie uczy dziecka języka polskiego to jest zdrajca narodu. Dawniej patrioci umierali za m.in. język. Sam mieszkam w Anglii i nie wyobrażam sobie by mój syn nie mówił po polsku.
Jeżeli dziecko twojego kuzyna przez całe swoje życie nie nauczy się naszego języka (ja nie miałem problemów z nauką angielskiego) to znaczy że na Polskę ma wyjebane, tak jak mieli wyjebane farbowane lisy.
Cytat:
|
A brudasow, co mieszkaja od kilku pokolen w taborach i mimo ze znaja jezyk i moze zwrotke nawet naszego hymnu...to juz nazwiesz Polakami? Czy to tylko jeszcze Cyga
|
Nie, nie nazwałbym ich Polakami.
Cytat:
|
Reasumujac, przestan .......ic kocopoly bo takie farmazony .......isz ze huj
|
Reasumujac to że używasz groźnych słówek nie zmienia faktu że nie masz racji
Cytat:
Ja nie bronie Smudy bo nie mam za co i po co. Ale tez go nie obwiniam o to, kogo bral do kadry. Wlasnie o tym pisalem wczesniej....
Dla ciebie Smuda sam jezdzil do nich i sam im paszporty wydawal. Sam skladal podania i przedstawial dowody na posiadane polskie korzenie, Nawet sam fatygowal sie do prezydenta...tak jasne wszystko robil Smuda....czlowiek ktorego rzekomo nazywacie tumanem? Gdzie tu jakas logika?
|
Nie wiem jak to wyglądało. wiem jedno smuda powolywal do kadry ludzi którzy nie mieli czasu/ochoty przez dwadzieścia pare lat swojego życia nauczyć się ojczystego języka. Czyli mieli na Polskę wyjebane.
Cytat:
|
bambus z afryki nas wprowadzal do MS to wszyscy morde na klodke trzymali i tylko spiewali Emi Emi Oliosadebowski! Roger Gerejro tez mogl grac i huj...
|
nie wszyscy, spora część kibiców miała na niego wyjebane. Został nawet odrzucony bananami.
Oczywiste że oni również w kadrze znaleźć się nie powinni.
Cytat:
|
Poprostu lykasz kazda nagonke ktora ktos puszcza w jakims celu. Na takich jak ty oni zeruja!
|
niczego nie lykam. Mam po prostu swoje zdanie o Smudzie. Ty dalej go broń i farbowanych lisów, którzy pewnie już nie pamiętają gdzie im się walą polski paszport.
Swoją drogą miałeś jakieś widzenia parę tygodniu temu czy coś? Bo w każdym swoim poście zachowujesz się jakbyś był nie wiem, przywódca forum czy wręcz kibiców. Ten .......i, tamten chuja wie itp. Wrzuć na luz. Nikogo te przekleństwa nie ruszają.