Wyświetl pojedynczy post
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2016, 21:59
czaro napisał(a):Wyświetl post
W sprawie Cierzniaka to chyba ja podgryzałem. Ok., wiesz już tyle, że powiem Ci, kolego o wdzięcznym nicku, prawdę. Tak naprawdę w Warszawie spiskujemy przeciw całemu Krakowowi, nie tylko Wiśle. Każdy tu 24/7 myśli tylko jak miastu zabrać pieniądze, co tu jeszcze zrobić, żeby miasto padło. Smog nad miastem też nie bierze się z przypadku. Nawet ŚDM zadekretowano specjalnie, żeby zniszczyć Błonie. Jedynym ratunkiem jest walka o niepodległość, druga rabacja galicyjska. Do dzieła!
O... Uderz w stół i nożyce sie odezwą. Właśnie widziałem twój wspaniały kreci wpis
http://wislakrakow.com/forum/showthr...stcount1454393

czaro napisał(a):Wyświetl post
[Ondraszek] Dlatego moim zdaniem powinien mieć inną pozycję na boisku. Np. defensywny pomocnik. Zabrać piłkę umie, biegać biega, walczyć walczy, podać też czasem poda. A Jovic na ofensywnego pomocnika tak, jak pisał bodajże Bonawentura.

Roztropki wyskakują z pomysłem: boczny obrońca na rozgrywającego... łał... Toż to pomysł, ma który Smuda by nie wpadł. A on wpadał na różne.
Tutaj nawet on by was chyba wyśmiał.
Boczny obrońca jak Jovicz (a nawet boczny pomocnik) opiera swa grę głównie na wybieganiu i ma technikę zupełnie inną niż ta potrzebna na środek. Wysłanie go tam byłoby niezłym rozwaleniem drużyny. Zepsucie obrońcy i chaos w środku.

Początkowo myślałem, że to typowa ignorancja i brak totalnej wiedzy o futbolu, ale może ty po prostu tutaj jesteś na dywersji. Zielony Beret z Ległej. Dzejms WielBłąd Leśnodorka.
Jak tam u was? Twoja Legia odpusza PP, ligę, LM i skupia się na lidze juniorów?
Odpowiedz cytując