|
Tutaj mam odmienne zdanie.
Uwazam, ze te otrzymane 2mln (daj Bog tyle ) to naprawde sa smieszne pieniadze w skali klubu. Tak naprawde one nic nie zmienia., Gdybysmy nawet przyjeli ten smieszne scenariusz, ze bez tych dwoch milionow mogli bysmy znikanc to zapewniam Cie ze te 2 miliony bys sie nagle w kasie od TS znalazly.
Tytaj nie chodzi o te smieszne 2 miliony. Nawet malo wazne kto bedzie tym sponsorem, bo to wciaz smiesznie malo do tego co potrzeba by utrzymac druzyne na obecnym poziomie.
Mysle ze potrzeba ok 7-8mln by jako tako spac spokojnie. Wierze ze jest jakis pomysl, bo od sponsorow i sponsorkow takiej kwoty nie uzbieramy.
Oczywiscie wiele w naszych rekach. Jesli kibice spieli by dupy i zamiast odpierdalac zenujace szopki po Facebookach, tweeterach czy innych zjebanych komunikatorach,i z równym zaangażowaniem, pojawili sie co mecz na R22 w sile 26tys ...to nie bylo by termatow .
Jednak ja widze, ze wiekszosc ludzi nie dorosla do tego by byc kibicem Wisly. Jakies strajki, zale, prawa klienta i inne gowniane rozkminiki na temat pt: jak mi tam na stadionie jest zle.
Przecież nikt nikogo nie zmusza do bycia na stadionie i nikt nie zmusza do bycia kibicem Wisly. Jesli jeden z drugim nie chce, to niech nie kibicuje . Jesli obrażony odpuszcza mecze to niech nie nazywa sie kibicem Wisly ! Najlepiej to niech jeden imbecyl z drugim, nigdy na R22 nie wraca. ! Klub takich kibicow nie potrzebuje.
Taka falszywa i mentalnosc ludzi nastała, niestety.
A kibice mogli by ten klub postawic na nogi. Tylko i az tyle.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.
Cytat:
|
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
|
Radek Sobolewski
|