Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2016, 17:24
abcabc napisał(a):Wyświetl post
Co?
Człowieku. To po co ty bajdurzysz, skoro odmawiasz odpowiedzenia o co ci chodzi? O co ci chodzi, do cholery?
Wypowiedź się zaczyna właśnie od tego. Ty nawet nie masz odwagi wypowiedzieć o co ci chodzi.

Ja ci tłumaczę proste sprawy, których ty nie rozumiesz. A ty nawet nie umiesz wydukać, o co ci chodzi.
A wydawało mi sie ze zaczyna sie wypowiedz od "człowieku"
Podsumowując bo wiedzę ze Ci tik tak nie ogarnia. Nie zgadzam sie z tym ze canal plus manipuluje dźwiękiem.
Dlaczego ? Bo mam przed oczami rozkład mikrofonów kierunkowych oraz i wien czemu 1000 osobowa grupa zbita w kupę siedząca pod dachem daje do 2 mikrofonów większy huk niż cała wysoka trybuna o dużej szerokości do 4 mikrofonów.
Dodatkowo podpieram sie tzw afera Bełchatowa i pismem od prezesa do władz ligi. Zapewne wiesz o jaka sprawę chodzi, i znasz jej wyrok.
Dodatkowo od kilku postów proszę Cie bys wskazał gdzie ja sławie klub z Warszawy (Ty tak napisałeś) i jakoś nie możesz sie do tego odnieść a jedyne co robisz to rzucasz oszczerstwa i epitety. Rozumiem ze w takiej kulturze Cie wychowano. Przykre
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując