Wyświetl pojedynczy post
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2016, 20:39
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Jakiego kreta? Chlopy od nas rozwiesily trans duzo wczesniej, ktos z L ( nie wyjazdowicz ) byl juz na stadionie, dal cynk do Warszawy a tam na szybko przed wyjazdem zrobili transa.
No to kto to był ten Legły na stadionie Wisły? Ktoś z ekipy Canal + (Live Park)?
No i o to chodzi. kanalarze to krety Legii. Prócz szprotsona oczywiście

szprotson napisał(a):Wyświetl post
Czerpiesz info od samego siebie. A ja wiem kto jest odpowiedzialny za dostarczanie dzwięku i wizji, i kto odpowiada za rozmieszczenie mikrofonów. I ja jestem w stanie te fakty udowodnić, no ale przecież Ty bedziesz szedł w zaparte bo coś tam wiesz o dzwięku (nie neguje ze wiesz czy nei wiesz, w dupie to mam)
Za realizacje transmisji odpowiada Live Park a nie C+, wiesz o ktorej przyjeżdzaja komentatorzy a o ktorej ekipa telewizyja?
Olaboga. Masz kolegę w Kanale i przychodzisz w podskokach i się tym chwalisz. Koledzy ci powiedzieli, a tym im wierzysz.
Oni mówią, że nie oszukują, no to prawda! Przecież by mi nie krecili jak mnie klepią po plecach.
Wg twojej dziecinnej wiedzy Canal + to tylko komentatorzy? :lo:
Człowieku. Twoja dziecinada jest żenująca. Canal + rządzi o odpowiada za wszystko. Także za swojego podwykonawcę Live Park.
Człowieku. Ty rozumiesz, że pracę Live Park zleca Canal +?
Czy ty rozumiesz tą prostą sprawę? Canal + jest panem Live Park i to on zleca co i jak robić.
I rozumiesz, że Canal+ to nie tylko komentatorzy?
Czy da się prosciej wytłumaczyc?

A tak naprawdę, o co ci chodzi? Jakie jest sedno twojej nieskładnej wypowiedzi?
Twierdzisz, że nie ma manipulacji dzwiękiem, bo masz funfla w Live Park?
O co ci chodzi? Wyartykuuj to.
Całe sedno sprawy tutaj to manipulacje Canal+ (i podwykonawców wszelkiej roboty) w transmisji TV.
A ty twierdzisz, ze tych manipulacji nie ma? Robisz to tak mEtnie, bo sie boisz otwarcie stanąć po stronie Canal+ jak stoisz po stronie Legii?
Odpowiedz cytując