szprotson napisał(a):

co do otwartej manipulacji C+ i mojego bajdurzenia. Ja informacje ktore podałem mam od kierownika produkcji Live Parku (inicjały MR - nie zawsze jest kierownikiem ale wtedy był gdy o tym rozmawialismy) i od 2 kolegów ktorzy maja przyjemnosc przy meczach pracować. Mogli mnie kłamać.
Pochwal się skad Ty masz informacje.
Co do transparentu, ja tylko napisalem ze w pewnym miejscu sa inne informacje. T(p.s. uprzedając cie Dariok - dla mnie to nie jest rozkminienie oprawy i wiemy ze zrobił to typ z pewnego portalu)Tyle i aż tyle. Ty juz dorobiłes ideologie, czekam na zdjecie wskazanych osob nie ze sprejami a z flamastrami jak mądrze piszesz. Bo przeciez nie rzucasz bezpodstawnych oskarżen?
a mi pozwolisz ze sam bede decydował co jest prawda a co nie i weryfikował to w innym swiecie niz świat oswiadczen internetowych, w którym widze Ty sprawnie śmigasz.
nie zdziwi mnie jesli byłes w grupie ktora uwierzyła ze 140 osob z Widzewa wyszło na polane....
E: Funkykowal - liczyłem na Twoje 1-0 krwa, liczyłem!
|
Widzisz wszystko było zaplanowane nawet karny ok 82 min czyli tak jak wtedy gdy Brożek strzelił na 1:0