Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2016, 16:01
abcabc napisał(a):Wyświetl post
Człowieku. Nie ma znaczenia gdzie jest mikrofon. Znaczenie ma to jak jest zmiksowany dzwiek z wielu mikrofonów. A dzwięk jest miksowany u Kanalarzy, albo Kanalarze nakazują go zmiksowac tak jak chcą tej żałosnej firemce "Live Park". Czyli nie tak jak bajdurzy "szprotson". On nawet strony fanów Legii uznaje jako wiarygodne, mimo, ze pismo nabazgrane na prześcieradle wskazuje ewidentnie na robotę już na miejscu (czyste prześcieradło mamy Leśnodorka i flamaster od Mioduska przemycone na stadion).
To, że Canal+ jest prawie otwarcie pro-legijny, to sprawa oczywista. Wystarczy posłuchać komentatorów. Albo skrótu z meczu.

Zawsze dźwiek fanów Ległej słychać lepiej w TV. Tylko totalny nieuk może twierdzić, że grupka Ległych może być słyszalna lepiej w TV niż cały stadion Wisły bez otwartej manipulacji Canal+.

No ale rozumiem. Dzień bez kreciej roboty przeciw swojemu własnemu klubowi i przymilania się Ległej i Weszło jest dniem straconym.
co do otwartej manipulacji C+ i mojego bajdurzenia. Ja informacje ktore podałem mam od kierownika produkcji Live Parku (inicjały MR - nie zawsze jest kierownikiem ale wtedy był gdy o tym rozmawialismy) i od 2 kolegów ktorzy maja przyjemnosc przy meczach pracować. Mogli mnie kłamać.
Pochwal się skad Ty masz informacje.

Co do transparentu, ja tylko napisalem ze w pewnym miejscu sa inne informacje. T(p.s. uprzedając cie Dariok - dla mnie to nie jest rozkminienie oprawy i wiemy ze zrobił to typ z pewnego portalu)Tyle i aż tyle. Ty juz dorobiłes ideologie, czekam na zdjecie wskazanych osob nie ze sprejami a z flamastrami jak mądrze piszesz. Bo przeciez nie rzucasz bezpodstawnych oskarżen?
a mi pozwolisz ze sam bede decydował co jest prawda a co nie i weryfikował to w innym swiecie niz świat oswiadczen internetowych, w którym widze Ty sprawnie śmigasz.
nie zdziwi mnie jesli byłes w grupie ktora uwierzyła ze 140 osob z Widzewa wyszło na polane....

E: Funkykowal - liczyłem na Twoje 1-0 krwa, liczyłem!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując