BW.WISŁA napisał(a):

|
Zauważ że zawsze przed sektorem legii jest pięknie ułożony duży mikrofon, już od trzeci raz to zaobserwowałem z E25. Przy innych ekipach tego nie zauważyłem, a jestem na każdym meczu przy R22
|
Nie kłam. Nie jesteś, ewentualnie nie chcesz pewnych rzeczy zauważyć.
http://www.12zawodnik.pl/galeria/wis...7/f:10#zdjecie
Pierwszy przykład z brzegu.
Wystarczy odpalić jakikolwiek mecz na Reymonta, chociażby sprzed paru lat, gdzie przyjeżdżał Bełchatów czy inne Podbeskidzie w sile 50 osób, i mimo to było ich słychać w TV.
Ale rozumiem, dzień bez szukania spisków jest na tym forum dniem straconym.
Wyjaśnij zatem, dlaczego wiślacy w sile kilkudziesięciu osób byli słyszalni w TV, np. w Białymstoku? Jak to jest możliwe, skoro gospodarzy było prawie 20 tysięcy na trybunach?
Czemu żydostwo jest bardzo dobrze słyszalne w trwającym własnie meczu? Też mają swoich kibiców w C+?
....a, ludzie, zastanówcie się 2 razy, zanim klikniecie wyślij, bo to już podchodzi pod paranoję.
Cytat:
For_FuN_ napisał(a): 
P.S - Ci którzy piszą o karnym po "ręce" Pazdana, to niech poczytają przepisy . Idealne zachowanie arbitra, powinien być nawet faul, bo Zachara ewidentnie faulował(stąd przypadkowe zagranie ręką).
|
|
Z kim Ty tu chcesz dyskutować? Z ludźmi, którzy analizują tę sytuację na podstawie zdjęcia? Wiadomo, że gdyby ta akcja miała miejsce w polu karnym Wisły, to o rzucie karnym nie byłoby w ogóle mowy.