Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2016, 22:04
Popovicia zawsze broniłem, ale w tym momencie chłop jest zupełnie bez formy. I nie mówię tu o spieprzonej jedenastce.

Gdy trza było grać górą - grał po ziemi, gdy trzeba było grać po ziemi rzucał baloniki, gdy trzeba było przyśpieszyć - zwalniał, piłki rzucał niedokładnie, często na plecy, nie w tempo przez co jego przerzuty nie dawały żadnego pożytku.

Jak zobaczyłem, że to on podchodzi do karnego to od razu wiedziałem, że nie strzeli. Jak można podchodzić do karnego, jak się widzi, że NIC mi nie wychodzi - a tak było z Popoviciem w tym meczu. Nie rozumiem czemu on sam podjął taką decyzję, gdy sam widział, że tak mu piłka nie siedziała.

Już lepszy był w destrukcji, bo generalnie z Krzyśkiem się fajnie asekurują i odkąd grają w środku razem nie tracimy bramek. To w dużej mierze ich zasługa i mimo wszystko llepiej wygląda nasza gra z Popoviciem / Mąką niż z Brlekiem na boisku.

Druga sprawa to moim zdaniem należały nam się 2 karne - ręka Pazdana ewidentna. I moim zdaniem zrobiona z premedytacją. Widział, że traci równowagę i może być setka dla nas to wywinął ręką, żeby wybić. A, że się przy tym debilnym manewrze sam uszkodził? Jego wina.

Zagraliśmy dobry mecz - w 1 połowie warszafka była chyba bez strzału na bramkę. Wynik obiektywnie rzecz biorąc jest też dobry, ale ciężko żeby po takim meczu i tym karnym nie czuć niedosytu. Tak zwyczajnie po prostu szkoda ;(
Ostatnio edytowane przez s1mone : 23.09.2016 o godz. 22:09.
Odpowiedz cytując