Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2016, 18:57
Bardzo jestem ciekaw frekwencji. Jakoś tak mam wrażenie, że wydarzenie promowane jest z nieco mniejszą pompą niż dwa lata temu. Przez skórę czuć, że są ważniejsze sprawy, a dodatkowo Kraków Arena zdążyła mieszkańcom Krakowa i okolic spowszechnieć. Ale może nie będzie źle i te 10 tys. się pojawi. I powinno być fajnie - doping w hali zawsze super niesie. Więc zapraszam i polecam.

danpe_ napisał(a):Wyświetl post
W tym roku można, to dobrze, choć mówiąc szczerze nie trawię portalu kupbilet.pl
W innych serwisach nie muszę dopłacać do szybkiego przelewu, chociażby płacąc z Allegro.
Tutaj są dodatkowe koszty, a przelewy24 z tego, co słyszę (i co pamiętam z wcześniejszych moich prób) nie działa najlepiej - pewniej zrobić zwykły przelew z danych otrzymanych na e-mail. (...)
Wielokrotnie płaciłem przez przelewy24 i nie miałem nigdy problemów. Natomiast pierwszy raz korzystam z kupbilet i ponad 30 godzin od ręcznie wykonanego przelewu nie są w stanie zatwierdzić rezerwacji mojego biletu - mimo że w tym czasie ich bank miał przynajmniej 4 sesje przychodzące.

O ile jestem w stanie zrozumieć kwestię dopłaty do płatności elektronicznej (zapewne sprzedaż biletów jest niskomarżowa, więc w skrajnych przypadkach koszt obsługi płatności przekroczyłby zarobek kupbilet) to opłata za samodzielny wydruk biletu to kpina z ludzi.
Odpowiedz cytując