danpe_ napisał(a):

Witam.
W zeszłym roku chyba nie można było biletów kupić przez internet, czy się mylę? Bo nie pamiętam, jak kupowałem.
W tym roku można, to dobrze, choć mówiąc szczerze nie trawię portalu kupbilet.pl
W innych serwisach nie muszę dopłacać do szybkiego przelewu, chociażby płacąc z Allegro.
Tutaj są dodatkowe koszty, a przelewy24 z tego, co słyszę (i co pamiętam z wcześniejszych moich prób) nie działa najlepiej - pewniej zrobić zwykły przelew z danych otrzymanych na e-mail.
A już kompletnie nie rozumiem dlaczego płacąc 30zł muszę dopłacać 2 zł (lub 18, jeśli chcę dostać kurierem) za...bilet, który mam sobie sam wydrukować. Nie kapuję w takim razie za co płacę 30zł na kupbilet.pl, nie za bilet?
Dobrze, że za przestąpienie progu Areny nie każe sobie kupbilet.pl dopłacać, albo za obrócenie kołowrotka przy wejściu.
Abstrahując od wyciągania dodatkowej kasy przez kupbilet polecam każdemu wizytę na tym meczu, na wygraną bym się nie nastawiał, ale trzeba pokazać "Januszom" od siatkówki jak wyglądać ma doping i atmosfera na hali.
|
Sami hali nie wypełnimy, już na pierwszym meczu było wiele przypadkowych twarzy i dobrze, bo od tego są takie mecze, żeby pokazać się. Wtedy nie było kompletu (chociaż chyba wszystkie bilety były sprzedane a nie rozłożono wszystkie trybuny) a hala była nówką i ludzie chcieli po raz pierwszy ją zobaczyć prawie za darmo. Teraz będzie dużo trudniej ją wypełnić więc dostępność biletów przez internet jest strzałem w dziesiątkę. Bilety na młyn i tak są tylko stacjonarnie dostępne więc jak zejdą wszystkie to się pewnie pulę internetową zmniejszy.