Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2016, 16:15
wepnę się mimo iż mieszkam akutualnie we Wro.

Temat deweloperki znam niezle, bo kolega sie w to bawi. Inwestujesz 3 banki wyciagasz 5/6
roch
Z racji ze czesto na walizach, mieszkałem w roznych miejsach od nowych blokow, starych po kamienice.
Kamienice sa spoko, ale np. ogrzewanie zabijało - 3 koła za 100 metrowe mieszkanie w grudniu np.
Ostatnimi czasy mieszkałem w nowym budownictwie - mieszkanie kupione w surowcu wszystko zrobione samemu. Jakieś pierwsze pół roku było ok, potem masakra. Sciany z dykty -wiesz kiedy sasiad robi kupę. Okna przechodziły wilogcią masakrycznie, miejsc parkingowych tyle ze po 16.00 ciezko zaparkować motorem (Oczywiscie mega drogie miejsce w garażu jest wolne) Ogólnie jakość wykonania - papier.
Teraz mieszkam w "emce". Czyli stare M2 czy M3 co były przyznawane z metrażami po 50m2. I co?
Blok stary ludzie w bloku również, cisza spokoj bezpiecenstwo, sciany grube opłaty małe
Powiem tak - bajka, biorąc pod uwage ze na wroclawski rynek ide z buta. A auto zaparkuje zawsze.
Coś mi trzeba ide do spoldzielni, tam sami wiekowi, ale pomocni ludzie.

Gdyby dziś ktoś miał mi dac mieszkanie na własność, biore to stare spokojne. Ostatnio sąsiadka mi pomidory przyniosła z działki. Ot tak.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując