Jay jay napisał(a):

|
W zadnym wypadku. Silna Wisla Krakow to silna polska pilka klubowa bo kogo wy sobie wyobrazacie na dluzsza mete zamiast tego klubu w europejskich pucharach?
|
Nie wiem jak Ty ale ja sobie spokojnie moge wyobrazić puchary bez Wisły i ekstraklase bez Wsły w przyszłym sezonie. Wystarczy rzut oka na tabele.
wolfy napisał(a):

|
W tej lidze każdy jest w stanie wygrać z każdym. Umiejętności stoją na tak niskim poziomie (globalnie, taka Legia czy Lech to skład drewna) że często decydują kwestie wolicjonalne, długość ławki czy szczęście.
|
Popierasz doskonałą teorię idealnie pasującą do rzeczywistosci, ktora w zasadzie do niczego się nie nadaje i nikomu/niczemu nie służy

JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA