szprotson napisał(a):

Niestety, szkoda ze teraz z ladacznicą gramy. Pal licho ze bez Głowackiego, ale to że zagramy na srodku z Sadlokiem mnie niepokoi. Mam wrazenie ze Maciek od dłuzszego czasu ma wyjebane.
|
Trzeba liczyć na to że Sadlok będzie chciał się jednak pokazać swojemu "kiedyś tam niedoszłemu" pracodawcy z dobrej strony..chyba że to po prostu zniżka formy. Z resztą to zwycięstwo może i wpłynie na niego?
Ja Wdowczyka nie znosiłem lekko mówiąc. Gdy został naszym trenerem piana leciała mi z pyska bo jego buty i bezczelności gdy był jeszcze trenerem tirówki a naszym Dan Petrescu zbyt dobrze pamiętałem. Ale odkąd jest w Wiśle, a może gdybym śledził to może i w Pogoni to trochę inny człowiek niż go pamiętałem z dawnych czasów. Wydaje mi się że bardzo mu zależy na tym by oczyścić swoje imię i się zrehabilitować za dawne grzechy. Również wydaje mi się że naprawdę dużo serca JUŻ zostawił w Krakowie przez te wszystkie trudne sytuacje i zawirowania. Jeszcze te teksty o Reymanie które odbierałem jako podlizywanie, teraz mam wątpliwości że się myliłem. Niech mu się wiedzie i niech prowadzi Wisłę do zwycięstw. Ja do niego zmieniłem zdanie. No i nasz zespół w ostatnim meczu naprawdę grał DOBRZE. Teraz niech łapie pewność siebie i bramki będą łatwiej wpadać.
I z przodu poproszę Ondraska z Zacharą. Dwaj silni napastnicy którzy mogą się fajnie uzupełniać. A Brozio jako Joker bo jednak widać po nim lata.