Wojtas napisał(a):

Bo oni w koncu CHCIELI.
Tez tak czasem macie? naładowani energią poprstu cały czas cisną i grają az sie uda.To bylo.to ,tego wlasnie az tak brakowalo...wystrczy popatrzec na mecz ze Slaskiem.
Strzaly,dobre centry Mojty(heeh TROCHE Kosa sie przypomnial ) ,wsyzytsko na szybkosci.Jedyny minus to Mąka niewiem co sie z tym chłopem dzieje,nie wyjechał -ok mleko rozlane ,ale zeby dalej tak slabo grac?,Brlek na dzis za niego do skladu.
SUper,sa naładowani do meczu z Legią,.ktora jest tak słaba jak dupa jeżozwierza.Takze gdbysmy wygrali w piatek ,to wyjdziemy na prostą .Wazny mecz .
|
Dla mnie najgorszy to byl niestety Paweł
Mecz, mogł załątwic do przerwy, jego sytuacje nie byly 100% tylko dlatego, ze zle sie zabieral z piłka, brakowało mu zdecydowania, pewności
Nie weim co sie z nim dzieje, ale powalczył dzisiaj Ondrasek, momenty miał Zachara
Paweł nastepne 2-3 mecze powinien "rozegrac" w pozycji siedzacej
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"