Wyświetl pojedynczy post
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2016, 06:57
Dziobo napisał(a):Wyświetl post
Ostatni mecz z liderem czyli Jagiellonią wprawdzie przegrany ale ja widziałem w nim nadzieję i walkę szczególnie w drugiej połowie. Wczoraj Śląsk też grał z Jagiellonią i można było zobaczyć jak jemu poszło. Jestem przekonany, że zespół pozostawiony tak na prawdę sam sobie zaczyna wychodzić z tego kryzysu. Dzieje się tak ponieważ jest TAKI Trener, który wierzy w siebie i zespół czyli wierzy w to że może i mam nadzieję, że zrobi z Wisły zespół z górnej części tabeli. Co najważniejsze cały czas dzień po dniu robi wszystko aby tak się stało - wierzę, że już niedługo zobaczymy efekty jego pracy. DOBRE EFEKTY. Ja już w Białymstoku zobaczyłem, że zbliża się okres w którym Wisła ruszy w górę tabeli. Panie Dariuszu jako kibic Wisły wierzę w Pana i Zespół, wiem także że trafią się mecze przegrane - ale jak będę widział wolę walki to i tak będę z Was dumny. Wisła zawsze była ambitnym klubem i wierzę że dzięki Panu wróci na szczyty. Nie przejmujcie się tymi burakami co wszystko negują, to są zagubione owieczki, które same nie wiedzą co ze swoim życiem zrobić. Dajcie z siebie wszystko, nasz czas się zbliża.
Oby ktoś miał w klubie łeb na karku i oby jak w przywoływanym przez kolegę Białymstoku, tak i u nas nikt nie podejmował zbyt pochopnych decyzji. Niech Darek popracuje przynajmniej do końca przyszłego sezonu... cokolwiek by się nie działo. Ile razy w Białymstoku trener Probierz miał zgrzyt zębów, ile razy podawał się do dymisji które były odrzucane? Obawiam się tylko, że Darek nie jest skłonny do karcenia piłkarzy, dodatkowo nie mamy drużyny rezerw, do których niegdyś odesłano swego czasu nawet Tomka Frankowskiego.
Odpowiedz cytując