Wyświetl pojedynczy post
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2016, 01:09
Zwycięstwo przyszło w idealnym momencie. Warte podkreślenia jest to, że podparte jest one dobrą grą całego zespołu. Cieszy również fakt, że Ci, których spotkała ogromna krytyka jak Mójta czy Guzmicz potrafili zagrać bardzo dobre zawody.
Zbudowany jestem również postawą zmienników, Zdenek Ondraske był groźny za każdym razem kiedy piłka znajdowała się jego obrębie, oby to oznaczało powrót tego zawodnika do wysokiej formy. Myślałem że po zejściu Krzyśka Mączyńskiego nasza gra w środkowej strefowi może stracić na jakości, jednak myliłem się Petar Brlek dał dobrą zmianę i wniósł świeży powiew. Podoba mi się u tego zawodnika to, że czasami potrafi dryblingiem wyjść z trudnych sytuacji. Mam nadzieję, że trener Wdowczyk da mu trochę większe przyzwolenie na ryzykowną grę w środkowej strefie bo myślę, że może być z tego pożytek.
Szkoda, że nie udało się przełamać Pawłowi Brożkowi ale przecież zawsze strzela Legii, dlaczego teraz ma być inaczej ?

I co najważniejsze, cieszy to, że nareszcie u zawodników i wszystkich pracowników Wisly Kraków SA zagości chociaż trochę uśmiechu i jutro będą mogli pracować w lepszej atmosferze niż do tej pory.
Życzę trenerowi Wdoczykowi aby pracował z tym zespołem jak najdłużej i oby udało mu się wydźwignąć drużynę z tego miejsca, w którym się obecnie znajduje.
Ostatnio edytowane przez wester : 18.09.2016 o godz. 01:13.
Odpowiedz cytując