Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2016, 16:58
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem kto wymyślił tą akcję #hejtnaout ale muszę stwierdzić, że w ten sposob frekwencji nie zwiększą.
Chociaż... krytyka po kolejnej porażce będzie mniejsza, bo przyjdzie MNIEJ kibiców. To jest jakiś niesmaczny żart, ze oni po 7 przewalonych meczach ( w tym upokarzające 1-5 ze Śląskiem) mają czelność robić cos takiego.

To faktycznie niedopuszczalne żeby kibice wymagali walki i ambicji, oraz tego żeby piłkarz za kilkanaście tysięcy zł trafiał prosto w pilke. 'Kupujcie bilety, koszulki, szaliki a my będziemy za te pieniadze dalej kompromitować ten klub. '
Kto odważy sie skrytykować jest Hejterem i jest w zmowie warszafki i pewnego portalu na w.
Syndrom oblężonej twierdzy zatacza coraz szersze kręgi.

Namawiamy ludzi zeby przyszli na Wisłe a pozniej dostajemy taki filmik. Żenada.
Myślicie ze kręcili to za darmo ? Bo jesli na takie cos idą pieniadze to wiele osob zrewiduje swoje pomysły co do kupowania droższych biletów i fantów klubowych.
Ja natomiast sié zastanawiam, czy mozliwe jest tak rozbieżne pojmowanie kibicowania temu samemu klubowi.
Moze to ja jestem .......niety (nie wykluczam) i chyba juz starej daty, by nadążyć za idacymi zmianami?
Jednak jak czytam, ze z powodu jakiegos filmiku, ktos zdecuduje sié odpuscic meczyk Wiselki to naprawde brak mi kvrwa słów.

Dla mnie, to poprostu nie do pomyslenia by uzalezniac swoj pobyt na meczu od wynikow i postawy naszych pilkarzy!
Nie potrafie zrozumiec, jak mozna uzalezniac zakupy pamiatek klubowych od nieadekwatnych do formy pilkarskich zarobków! Nie potrafie zrozumiec, jak mozna zrezygnowac z zaplanowanego wsparcia klubu z powodu jakiegos filmiku, kręconego Samsungiem s5!

Przeciez idzie sie na mecz Wislełki! A nie dla Boguskich , Maleckich czy Popo! MAm odpuscic sobie spotkanie mojej ukochanej druzyny, ze wzglegu na jakiegos pseudo grajka? Nigdy!
Chca, to niech oni się zawijaja ! Wisla jest moja! Zawsze moja byla i na zawsze moja bedzie!

Natomiast wydajac kasę na Wisłę, uważam że są to jedne z rozsądniej wydanych moich pieniedzy.
Daje na to co kocham! A to co kocham nie ma wartosci materialnej!

Szkoda, ze sa tacy którym wydaje się, ze odpuszczajac Wisłe, nie dokladaja się do trawiacych ją od srodka problemów. Niestety, tak naprawde takimi decyzjami szkodzicie nie tym, ktorzy i moze nie powinni byc w naszym klubie oraz oczywiscie zasługują na burę...tylko zipiącemu klubowi, zwanemu Wisła Kraków!

Niech kazdy spojrzy w lustro i zada sobie szczere pytania...Czy daje mojemu klubowi z siebie wszystko? Czy aby przypadkiem nie daje tyle ile Boguski? Moze ja również zapracowalem na HEJT !

KAzdy zwiazany z klubem jest trybikiem. Tryby się czasem .......ą, zacinają czy wymagają wymiany...jednak ta machina ma zapierdalać! Wszyscy tworzymy Wisłe!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 16.09.2016 o godz. 18:35.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując