Cytat:
Tak, oczywiście... Liga się nie skompromitowała(gdzie Legia zdobywa kolejne MP)... Aaa, przepraszam, gdzie są inne zespoły? No tak, poodpadali z amatorami z nie wiem skąd(rywal Cracovii), z Duńczykami(chyba, na pewno jakaś wioska) i z Norwegami. Normalnie potęgi, jak BVB(a wiadomo, jak te dwumecze wyglądały... Oprócz może spotkań Zagłebia, bo tam brakowało skuteczności).
Warto wspomnieć, że to Legia regularnie gra w grupach LE, a teraz LM, a nie inne polskie "potęgi" . Jeżeli Legia tak wygląda, to jak inni by wyglądali(zakładając, że w ogóle udałoby się przejść amatorów, bo w tym sezonie wszystkie pozostałe zespoły zakończyły w fazach wstępnych, czy nawet już przedwstępnych).
Jak ktoś oglądał mecz Legii z Termaliką, to Ci drudzy na tle legionistów nie potrafili wymienić 3 celnych podań i to jest dramat ligi.
|
Przesadzasz. Za bardzo nie siedzę w temacie Legii ale z tego co widzę to tam jest dobry sajgon. Nie wiem czemu nie gra Rzeźniczak czy Pazdan, dlaczego na ławce siedział wczoraj Nikolic i co dalej na owej ławce robi ten Albaniec.
Tak jak CI napisał wieśniak, że liga jest słaba to na pewno ale to co obecna Legia odpierdala to jest zupełnie co innego. Nie wiem co tam się dzieje ale ten zespół nie przypomina tego sprzed chociażby roku. Że byli ciągnięci za uczy w lidze to wiadomo ale cholera, oni teraz w tej śmiesznej lidze mają 13 miejsce, wygrać meczu nie potrafią, pousadzali na ławce lub wywalili z I zespołu podstawowych graczy i efekty od razu są murowane, w lidze w......., w kw. LM cudowne losowanie i fartowne awanse, w grupie LM eurow........
Ta Legia jest taka cieniutka, że jeszcze trochę i będziemy mieli godnego rywala do walki o utrzymanie więc jak tacy frajerzy mieli się postawić Borussi. Kto to jest Czerwiński, Dąbrowski czy Bereszyński? Beka.
Podejrzewam, że na dzień dzisiejszy, tak realnie, już bez patrzenia w tabelę to połowa ligi zaprezentowałaby się lepiej wczoraj niż Legia. Legia grała u siebie i praktycznie nie stworzyli żadnej akcji, BVB to na stojąco te gole strzelała. Kompromitacja zajebista.
Ale jak się trzyma pajaca na ławce trenerskiej to czego wymagać> jebie mi od tego wszystkiego zerowym morale w drużynie Legii. Gościu za dużo przypajacował, morale siadło i stąd kompromitacja w LM i mega cienizna w lidze. Na pewno by chcieli grać lepiej ale jak mają na ławce sabotażystę, który im rzuca kłody pod nogi to ciężko się nie ośmieszyć.