Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2016, 16:21
Zgodnie z moimi przewidywaniami, Legia została zgwałcona i będzie to się odbywało też w kolejnych spotkaniach. Nie spodziewałem się jednak takiego spacerku(bo 0 : 6, to najmniejszy wymiar kary; Malarz wybronił z 5-6 setek, a BVB 30 strzałów na bramkę legionistów). Obstawiałem raczej 0 : 3|4, ale Legia sama prosiła się o kolejne gole. Tak wygląda nasza liga i to nie jest przypadek, że przez 20 lat nie awansowaliśmy do elity. To jest po prostu inny poziom. Legia grała z amatorami w IV rundzie, a teraz Borussia zagrała z amatorami w grupie LM. Różnica klas. Nie chcę nawet myśleć gdyby, to inne zespoły z ekstraklasy przystąpiły do tego meczu(dwucyfrówka prawdopodobna.). Może wreszcie dziennikarze z C+ przestaną lukrować, to g*wno(jak Probierz powiedział prawdę o poziomie ligi, to jechali z nim równo). Teraz gorący wyjazd do Lizbony i tam to się będzie działo. Amatorzy będą mieli pełne portki przy takiej publice. Wczoraj doping w Warszawie słabiutki. Jeżeli tam przyjmą czwórkę, to rekord BATE będzie zagrożony.

Co do Hasiego, to facet ma swój świat. Dlaczego meczu nie zaczyna Nikolić? Facet zapewnił Legii LM, został w tym klubie, a siedzi na ławce. Pomijam fakt, że to po prostu najlepszy piłkarz tego zespołu(obok Malarza i Pazdana).

W takich meczach(tzn. najważniejszych, LM) widzimy jaka jest różnica w motywacji tych najlepszych zespołów zestawiając z LE. City rozbija Rumunów, Barcelona Szkotów, Bayern Rosjan, a BVB Polaków. Tutaj nie ma przebacz i nie ma oszczędzania, i lajtowego podejścia.
Odpowiedz cytując