For_FuN_ napisał(a):

Rozumiem, że kolega to z tych, co oburzali się na dziennikarzy, kiedy przytaczali fakty o wiadomixie . Jak nie rozumiesz rynku medialnego w Polsce, to ja Ci tego nie będę tłumaczył(w skrócie - trenerzy i niektórzy dziennikarze żyją, jak psiapsiółki). Skoro Ci informują o tym, że Wdowczyk zrezygnował(nie chodzi mi o złożenie dymisji na papierze, bo Ci znajomi dziennikarze go uprzedzili, bo taka ich praca), to jest to pewne.
btw. i nikt nie pisał o prawdopodobnej dymisji. Podawano jako fakt dokonany, że przestanie być trenerem. Poza tym sam Wdowczyk potem potwierdził te rewelacje na konferencji(ale tacy kibice, jak ty, nie mają o tym pojęcia, bo się klubem nie interesują). Rozumiem, że insynuujesz, że pan Darek się czegoś nałykał .
Poczytaj, dowiedz się co i jak, a potem wypowiadaj.
|
Rozumiem, że kolega to z tych, co ma na ścianie koszulkę Kluiverta z Białą Gwiazdą

Jak nie rozumiesz rynku medialnego w Polsce, to ja Ci tego nie będę tłumaczyć(w skrócie - pisać chwytliwe tytuły, które mogą być blisko prawdy tak aby kliknięcia oraz wyświetlania się zgadzały). Skoro Cię informowali, że Wdowczyk zrezygnował.. to czemu ....a dalej jest w klubie("to jest pewne")?
(Miałem przyjemność być uczniem jednego z dziennikarzy krakowskiej telewizji i wielokrotnie z nim rozmawiać na temat wywiadów i pracy prze sporcie. Rozumiem też twoją argumentację z "psiapsiułami" bo faktycznie w niektórych przypadkach jest to prawda)
Nie chcę dalej wprowadzać swoich racji ani ciągnąć kłótni bo tekst "tacy kibice jak Ty" jest czystą prowokacją.
"- Nie złożyłem w klubie żadnej dymisji. Rozmawiałem oczywiście dzisiaj z działaczami. Powiem szczerze, mną też czasami targają emocje. Wczoraj z kilkoma zawodnikami się pożegnałem, ponieważ nie wiedziałem, co będzie dziś – powiedział dziennikarzom w piątek Wdowczyk.
Dodał, że przez noc doszedł do wniosku, że rezygnacja nie jest metodą na rozwiązanie sytuacji."[Onet]
Daj Link w, którym faktycznie Wdowiec mówi, że rezygnuje jak jesteś taki doinformowany.
Nie było dymisji twierdzą obie strony zainteresowane i tyle.