Wyświetl pojedynczy post
Bartuk1906
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2016, 12:05
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Skorza? Ten pan odpada ze względów finansowych. Mnie to bardzo cieszy, gdyż Maciuś nie uczy się na błędach vide casus Terzottiego, co owocowało Levadiami itp.

Gdyby Wdowczyk podał się do dymisji to po nim na pewno została by nie mała pensja do wzięcia, dodatkowo Maciuś się już zarobił po przygodzie w Arabii. Pytanie czy miałby ambicję i odwagę stanąć przed takim wyzwaniem. Wątpie.

Drugie pytanie czy chcemy kogoś takiego kto mówił, że legia to jego spełnienie marzeń.. Czy chcemy budować drużynę i jej PR na takich właśnie osobach. Trochę jakbyśmy sobie splunęli w twarz chociaż Wdowiec jeszcze gorszy..

silver03 napisał(a):Wyświetl post
No tak, bo pani Prezes na pewno samą prawdę będzie mówić jakiemuś pismakowi. Sytuacja była bardzo gorąca, nie w interesie było mówienie, że faktycznie trener miał dość i chciał spierd.alać.

Zgodzę się z tym, że nie było by to w interesie drużyny ani klubu. Zgodzę się również z tym iż ten artykuł jest typowo po to aby podnieść morale na trybunach i aby zmotywować kibiców do przyjścia na mecz.

Natomiast nie mogę się zgodzić z teorią "Wdowczyk na pewno złożył dymisję a ona to chce zatuszować" bo do takiej teorii nie mamy żadnych podstaw. Dodatkowo wywiad jest dla SKWK a nie "jakiegoś pismaka" myślę, że Pani Prezes jednak chce współdziałać ze stowarzyszeniem i traktuję je poważanie.
Semper Fidelis!
Odpowiedz cytując