ABGwislakABG napisał(a):

|
Skorza? Ten pan odpada ze względów finansowych. Mnie to bardzo cieszy, gdyż Maciuś nie uczy się na błędach vide casus Terzottiego, co owocowało Levadiami itp.
|
Gdyby Wdowczyk podał się do dymisji to po nim na pewno została by nie mała pensja do wzięcia, dodatkowo Maciuś się już zarobił po przygodzie w Arabii. Pytanie czy miałby ambicję i odwagę stanąć przed takim wyzwaniem. Wątpie.
Drugie pytanie czy chcemy kogoś takiego kto mówił, że legia to jego spełnienie marzeń.. Czy chcemy budować drużynę i jej PR na takich właśnie osobach. Trochę jakbyśmy sobie splunęli w twarz chociaż Wdowiec jeszcze gorszy..
silver03 napisał(a):

|
No tak, bo pani Prezes na pewno samą prawdę będzie mówić jakiemuś pismakowi. Sytuacja była bardzo gorąca, nie w interesie było mówienie, że faktycznie trener miał dość i chciał spierd.alać.
|
Zgodzę się z tym, że nie było by to w interesie drużyny ani klubu. Zgodzę się również z tym iż ten artykuł jest typowo po to aby podnieść morale na trybunach i aby zmotywować kibiców do przyjścia na mecz.
Natomiast nie mogę się zgodzić z teorią "Wdowczyk na pewno złożył dymisję a ona to chce zatuszować" bo do takiej teorii nie mamy żadnych podstaw. Dodatkowo wywiad jest dla SKWK a nie "jakiegoś pismaka" myślę, że Pani Prezes jednak chce współdziałać ze stowarzyszeniem i traktuję je poważanie.