Wyświetl pojedynczy post
17wojownik
Member

Od: 10.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2016, 11:32
Pomyślcie, jak w tym ogólnym marazmie i wkur*ieniu będzie smakować zwycięstwo... Ono kiedyś nadejdzie, zostało 29 kolejek, przecież to szmat czasu! Nie szczajcie tak na to wszystko, bo uwaga, okienko transferowe jest już zamknięte, rezerw już nie mamy, a ci wcześniejsi piłkarze z rezerw/dawnych juniorów jakoś nie idą robić ekstraklasy w innych klubach, tylko zazwyczaj to I-III liga. Jović na ofensywnym pomocniku? Granie Żemłą/Kujawą czy inne brawurowe roszady? Nie rozśmieszajcie mnie. Można wywalić Wdowczyka i co potem? Na pewno nasza obecna struktura organizacyjna szybciutko znajdzie w 2 dni 5 kandydatów, wypłaci kontrakt Wdowczykowi i weźmie jakiegoś młodego zdolnego Polaka. Albo nie, obcokrajowca lepiej! Albo lepiej kogoś kto zna klub! Rzygam tym, życie to nie film, gdzie główny bohater krzyczy głośno do kamery: "you're fired!" Nie szczajcie tak na lewo i prawo, bo będziecie się czuć jak ostatni frajerzy gdy wasz Klub w końcu odpali, rozegra fajną akcję, strzeli gola, zrobi punkt albo punkty.
Pokora i walka, trzeba szarpać te punkty i tyle, nie jesteśmy już chwilowo zachwianym mocarzem, który już za chwilkę wróci na swoje miejsce i zawalczy o puchary z Lechem i Legią. Pobudka, kibice sukcesu! I na stadion, a nie płaczkliwe honorowe - "ja już nie kibicuję". Teraz Piast, potem Legia, walczymy dalej.
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
Odpowiedz cytując