Wyświetl pojedynczy post
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2016, 21:01
Mam szacunek do Brożka i myślę, że będę mieć go zawsze. Ale czemu te człapiąca wersja Brozia gra 90minut? Czy była jedna minuta,w której on zrobił przewagę? Dlaczego nie wchodzi za niego Drzazga wcześniej?
Druga sprawa. My mamy najbardziej elektryczną obronę wszechczasów. Popatrzcie na ilość niewymuszonych błędów, spóźnionych wejść i kup w pieluchach: Sadlok Rysiek, Boban - który jako jedyny grał coś z przodu. O Mójcie z tyłu nie wspominam, bo gość powinien szlaban ustawić i pobierać opłaty za autostradę.

Misiek ustawił mecz i nie pozwolił umrzeć dramaturgii trzymając niemal cały czas wynik na styku.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
Taktyka jest bardzo prosta - Daj Małemu może coś zrobi.
Amen.

Chłopy są mentalnie wrakami. Podejrzewam, że to będzie najdłuższa podróż z Białego w ich życiu. Naprawdę nie chciałbym być teraz w ich skórze. Prze.je.bane uczucie cokolwiek by nie powiedzieć o ich utożsamianiu się z klubem czy byciu najemnikiem. Oni też mają uczucia, a sfera mentalna jest teraz najpoważniejszym problemem. Są elektryczni, podenerwowani, nie wierzą we własne siły, po prostu ogólna bryndza. Mieli dzisiaj 2-3 fajne akcje i widać, że potrafią grać w piłkę lepiej niż wskazują na to wyniki.

Do meczy z Piastem trzeba szamana, psychologa, barmana i sponsora żeby to poszło do przodu. Ale myślę, że gdyby wygrali z Piastem... gdyby się udało złapać pewność siebie... to jest coś, na czym powinni bazować teraz nasi piłkarze. Tęsknota za normalnością.

Wdowczyk moim zdaniem wystawił optymalny skład, ale podpadł mi, bo nie zrobił zmian. Widać było, że tej drużynie nie idzie, że są piłkarze, dla których ten mecz to z różnych powodów nieudany czas. Trzeba było zmian, nawet po to, żeby pokazać drużynie, że szukamy bardziej optymalnego rozwiązania, skoro przyjęte na początku było delikatnie mówiąc niedoskonałe. My robimy jedną pierwszą i jedyną zmianę w 77 minucie. Kur.w.a. No to chcemy ten mecz choćby zremisować czy nie?
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując