7 kotów napisał(a):

Takie pytanie mam tylko, z czego Wy chcecie te trannsfery przeprowadzac ? Z jakich pieniedzy chcecie oplacac kontrakty ?
Sytuacja finansowa jest bardzo zla i priorytetem jest zniwelowanie dlugow a nie sprowadzanie nowych pilkarzy.
nawet jesli przyjdzie jakis sponsor to wpierw sie powinno splacic dlugi.
Brak transferow moze spowodowac ze ktos moze jednak wskoczy z mlodych do pierwszego skladu. Ktos kogo sprzedamy z duzym zyskiem.
Skoro zydzi umieli spieniezyc Kapustke a nasz Porebski ponoc go talentem zjada, to moze to jest czas zeby wpuscic kilku golowasow i dac im pograc.
Mysle ze przez najblizsze 2-3 okienka nie sprowadzimy nikogo z pierwszych stron gazet. Jakies mojto-podobne uzupelnienia skladu, latanie dziur na unikniecie spadku.
Jak sie uda splacic dlugi i unormowac sytuacje to wtedy przejdzie czas na logiczne transfery.
Kto wie, moze te 2-3 okienka bez Stiliciow itp spowoduja ze w lecie 2018 opchniemy jakiegos Kuczaka, Porebskiego czy innego za ciezki hajs do Anglii.
W tym roku juz nikt nie przyjdzie, co najwyzej odejdzie. To samo w lecie 2017 i nastepnej zimie.
Im wczesniej to sobie przyswoicie tym mnie zawodow was spotka.
|
Widziałeś jak cię słuchają w klubie - mówiłeś, że pozbyłbyś się Broniszewskiego i bach - nie ma go - SZACUN
Co do transferów - oczywiście gotówkowych nie będzie i tyle, co najwyżej zakontraktują chłopaków bez zatrudnienia, i robiąc to z głową można znaleźć ciekawych grajków.
A odnosząc się do tego powyżej - biorąc pod uwagę, że nie mamy oprócz Małeckiego żadnego skrzydłowego, aż prosi się rzucić na tę pozycję jakiegoś młodego - z tego właśnie może być w przyszłości chleb....
Pozdrawiam