Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2016, 11:38
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Wymień proszę największe zasługi Antkowiaka dla Wisły.
Akurat tutaj powód zwolnienia jest jasny i przejrzysty. Nawet jakby funkcja którą pełnił była potrzebna klubowi tak jak woda rybie, dostałby wypowiedzenie.

Najwyraźniej ktoś uznał, że praca pana Batko nie jest już potrzebna. Trzeba się liczyć z każdą złotówką.
Nie ktoś ale Pani Prezes. Jest osoba odpowiedzialna za decyzje personalne więc nie ma powodu by przenosić odpowiedzialność na bliżej nieokreślone osoby. Co więcej dla mnie liczenie się z każdą złotówką polega właśnie na zatrudnieniu magazyniera. No ale ja tam na magazynie klubu moge się nie znać - może faktycznie ktos z TS przejmie jego obowiązki więc nie ma potrzeby dublować stanowisk.

Zwolnienie Broniszewskiego, to bardzo dobry krok. (..) Jest Sobol - wystarczy.
O.K.

O pracy Primela świadczy zaś najlepiej dyspozycja naszych bramkarzy.
Niestety nie zgadzam się z Tobą i uważam że nie troska o formę bramkarzy była powodem decyzji. Gdyby tak było, od razu znany byłby następca. Jak dla mnie finanse lub 'chemia' z nowym zarządem.
Wiadomo kto za niego?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując