Wyświetl pojedynczy post
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2016, 16:15
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
To chyba raczej dowód ,ze Tobą raczej łatwo sterować,albo zupełnie nie zrozumiałeś o co mi chodziło...Mam ponad 40 i nie jedno na Wiśle robiłem i nie jedno widziałem(bluzgi itp.dla mnie urok stadionów,normalka),ale zdanie mam swoje.
Tu wyraziłem moja obawę, ale do tego,że "niektórzy" jak widać maja wstęp na wszystkie sektory ,a odpowiedź jest jak tytuł z filmu"nic nie widziałem,nic nie słyszałem".....
Ot tylko to.Zły fragment wybrałeś.
Dla potencjalnego sponsora(a tu już są bardziej myślący) to nie najlepsza reklama.
Czyli lepszą reklamą by było, gdyby Pani prezes rozpętała wojnę z grupą kibiców, którzy wg jej wiedzy byli na danym sektorze legalnie? Co miałaby im zarzucić? Że krzyczeli w stronę sektorów zajętych przez kibiców gości? Nie szukaj sensacji, nie wyolbrzymiaj i nie wysnuwaj zbyt daleko idących wniosków.

Incydent (jeśli w ogóle był jakiś incydent) jakich co tydzień na polskich stadionach jest wiele. Bez znaczenia jeśli idize o sponsorów... co na pewno bardzo zaboli dziennikarza, który uczynił z tego "wydarzenia" główny temat wywiadu.
Odpowiedz cytując