Griszka30KR napisał(a):

To chyba raczej dowód ,ze Tobą raczej łatwo sterować,albo zupełnie nie zrozumiałeś o co mi chodziło...Mam ponad 40 i nie jedno na Wiśle robiłem i nie jedno widziałem(bluzgi itp.dla mnie urok stadionów,normalka),ale zdanie mam swoje.
Tu wyraziłem moja obawę, ale do tego,że "niektórzy" jak widać maja wstęp na wszystkie sektory ,a odpowiedź jest jak tytuł z filmu"nic nie widziałem,nic nie słyszałem".....
Ot tylko to.Zły fragment wybrałeś.
Dla potencjalnego sponsora(a tu już są bardziej myślący) to nie najlepsza reklama.
|
Czyli lepszą reklamą by było, gdyby Pani prezes rozpętała wojnę z grupą kibiców, którzy wg jej wiedzy byli na danym sektorze legalnie? Co miałaby im zarzucić? Że krzyczeli w stronę sektorów zajętych przez kibiców gości? Nie szukaj sensacji, nie wyolbrzymiaj i nie wysnuwaj zbyt daleko idących wniosków.
Incydent (jeśli w ogóle był jakiś incydent) jakich co tydzień na polskich stadionach jest wiele. Bez znaczenia jeśli idize o sponsorów... co na pewno bardzo zaboli dziennikarza, który uczynił z tego "wydarzenia" główny temat wywiadu.