Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2016, 15:55
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Tu wyraziłem moja obawę, ale do tego,że "niektórzy" jak widać maja wstęp na wszystkie sektory ,a odpowiedź jest jak tytuł z filmu"nic nie widziałem,nic nie słyszałem".....
(...)
Dla potencjalnego sponsora(a tu już są bardziej myślący) to nie najlepsza reklama.
Orzechy przeciw kasztanom że Pani Prezes faktycznie nic nie widziała i o niczym nie wie. I mówię to jak najbardziej serio.

czaro napisał(a):Wyświetl post
Ale w tym wypadku co miała zrobić? Własnych kibiców opieprzyć w mediach i zacząć wojnę w stylu Bednarza? Nie zawsze można powiedzieć to, co się myśli.
Ale jak dla mnie własnie powiedziała dokładnie co myśli - dopóki Panowie przebywają tam legalnie nie ma tematu.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując