Temat: Jakub M.
Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2016, 11:39
Ekstraklasa: Rozkład Wisły Kraków

http://www.rp.pl/Pilka-nozna/3082899...akow.html#ap-3

Cytat:
Nie podpisywałem żadnego listu intencyjnego. Jeśli mój podpis na nim widnieje, to znaczy, że został sfałszowany – powiedział dyrektor marketingu jednego z dużych sponsorów piłkarskiej reprezentacji Polski, prosząc o pozostawienie jego nazwiska do wiadomości redakcji. Prezes innej z firm zapowiedział skierowanie sprawy do sądu.
Cytat:
Tele-Fonika wystąpiła do Banku Millennium z zapytaniem, czy potwierdza gwarancje wystawione kontrahentowi. Pytanie zasadne, gdyż z naszych ustaleń wynika, że nie jest on właścicielem 110-metrowego apartamentu przy ul. Tamka w Warszawie o wartości 1,6 mln zł, którego adres podaje, ani żadnej innej nieruchomości w Polsce.
Tak to jest jak za fałszowanie dokumentów nie ponosi się konsekwencji.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując