Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2016, 20:31
TS nie jest w stanie ogarnąć tego burdelu, który tutaj powstał. Pewnie nigdy się nie dowiemy co by się stało gdyby TF od razu sprzedał TS-owi Wisłę. Możliwe, ze miesiąc czasu udałoby się znaleźć sponsora jeżeli nie na przód koszulki to przynajmniej na tył. Był swego czasu Salwator i z tego co pamiętam umowa opiewała na milion lub 2 rocznie, ale, że zbiegło się to z kryzysem w branży budowlanej byli tylko rok. Ja ocenie pracę nowego zarządu za pół roku, nam nie pozostaje nic innego jak wspierać klub kupując bilet na mecz. Wiem, że to co pokazują nie zachęca do ich kupna, ale teraz nastała godzina 0 dla klubu, który walczy o być albo nie tylko w ekstraklasie, ale na szczeblu centralnym. Dlatego trzeba kupować bilety nawet na najtańszy sektor, nawet jeśli się nie pojawi na meczu.

PS. Czy tylko ja mam takie wrażenie, że od lipca tego roku nastąpił znaczny wzrost "nowych", których próżno było szukać jeszcze 3-4 miesiące temu ?
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując