Wyświetl pojedynczy post
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2016, 08:13
Moim zdaniem to sie wszystko sprowadza do wiarygodnosci.

Nie tak dawno byly oprawy o wpadaniu sobie w ramiona a teraz nagle "Cala Polska j*ie Slaska". Wczoraj najwiekszy przyjaciel a dzisiaj najwiekszy wrog - czy jest tego jakies uzasadnienie ? Nawet jak sie rozchodzilo z Jagielonia to bylo wiadomo ze Jaga-Lechia nie po drodze i trzeba cos wybrac - ale nawet wtedy szlo to lagodnie.

Z 2 strony Ruch - totalnie z dupy staje sie nagle naszym przyjacielem a jeszcze niedawno jedna z wiekszych napinek - jakie tego uzasadnienie ? Wszyscy sa skolowani.

A najlepsi sa Ci co zaspiewaja cala Wisla zawsze razem a potem przejda do piknikow silowo zmuszac do spiewania HKS. A jak sie nie podoba to nie jestes prawdziwy Wislak i wypier*alaj (bo wiadomo ze taki czynnik ma monopol na definicje Wislaka). A potem placz ze 8 tysiecy na stadionie.

Ja rozumiem ze wakacje jeszcze i wszystko ale jak czytam ze jak ktos nie lata po osiedlach zeby dostac po gymbie to juz wogole nie ma sie co odzywac to apeluje do adminow zeby obowiazkowo uzytkownicy wpisywali wiek - zablokuje sobie gimbaze i bedzie spokoj. Ja wiem ze w pewnym wieku to imponuje (tez tak mialem) ale wyjdzmy poza przedszkolne pojmowanie tego co dobre dla Wisly.