Wyświetl pojedynczy post
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2016, 16:04
Klub nie ma kasy. Piłkarze proszą kibiców o przyjście. Uderzają w patetyczne tony. A moze tak ktos z rady drużyny wyjdzie i powie: dopóki nie opuścimy strefy spadkowej - bierzemy 50% wynagrodzenia. Nie musza to byc zagraniczniaki. Wystarczyli by Brożek, Głowacki a szczególnie Boguski i Uryga z Maczynskim. Wtedy mogą uderzać w patetyczne tony. A tak ? 'Przyjdzie, ratujcie, męczcie sie na stadionie patrząc na nasza gre i jak rozjeżdżają nas potęgi pokroju korony i slaska a my bedziemy parodiować gre'

Jak przychodził Wdowczyk, 90 % kibicow tutaj, było przeciwnych. Wstrzymywalem sie z komentarzem. Chciałem zobaczyc jak bedzie ta gra wyglądać. Było ok. Nie wyrażałem zachwytu - to była tylko grupa spadkowa. Ale teraz
Spartolone przygotowania. Przypominam, ze przez okres przygotowawczy graliśmy w niepełnym składzie, nowa formacja i z duża rotacja. W kazdym meczu formacja obronna wyglada inaczej. Do tego dochodzi totalnie niepotrzebny mojta. Pietrzak to dokładnie ten sam typ. W naszym przypadku konieczny był stoper. To wdowczyk chciał mojte bo pasował mu do nowego stylu. Ale on NIE umie bronić.wczoraj był to widać az za dobrze. Po co Wisla gra ofensywnie, piłka, kiedy ma zawodników nadających sie do 1 ligi + nie posiada ani jednego zawodnika potrafiącego rozegrać ?
Wdowczyk jest winny na równi z kopaczami. W normalnej sytuacji nie powinno go juz ty byc. W normalnej. Ale my w takiej - byliśmy ostatnio w 2011 roku. Tej drużynie jest potrzebna sprzedaż kilku fochmenow i transfer 10. Prawdziwej.
Odpowiedz cytując