|
Jeżeli Wdowczyk sie sam nie poda do dymisji (czyt. zrezygnuje z reszty kasy), to na zwalnianie trenera nas zwyczajnie nie stac. Na eksperymenty typu Sobol pierwszym trenerem też.nie. Boże chroń przed Broniszewskim...
Myślę, że odejście Wolskiego nie było kluczowe dla naszej formy sportowej, ale dla formy mentalnej. Po pierwsze chyba wszyscy pilkarze mysleli ze Wolski jest tak zejebisty, ze z nim to sobie z kazdym poradzimy. Po drugie nie zatrzymanie go w klubie i co gorsze nie ściągnięcie następcy (!) pokazuje trochę aspiracje klubu, a to przebija sie na formę.
Po trzecie, ja wiem że Mąka w wywiadzie powiedział, że "nie ma między nami konfliktu i jesteśmy drużyną"... ale Zachara (świeżynka!) pokrzykuje na wszystkich. Mały zaczyna ....ować. Brożek tradycyjnie macha łapami, a Głowa po raz kolejny się wyżywa na Sadloku. Miśkiewicz się swoich obrońców boi i boi się dostać zjebę, jak coś zdupcy. Ten strach go paraliżuje, a Wdowczyk boi się ściągnąć.Głowę, chociaż ten już nie bardzo zasługuję na grę. Inna sprawa, że nie wiem czy Sadlok na ŚO by sobie lepiej poradził.... Jakoś ja tej "drużyny" nie widzę... ale co ja się tam znam.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|