Wiślak ASR napisał(a):

|
(..) Dodatkowo pamiętam jak śmiano się z Pasów że na każdym meczu muszą coś zaśpiewać anty, a wczoraj tak bez okazji poszło w drugą stronę błoń kilka "ciepłych" słów. Po co to w takim momencie?
|
Pytanie w zasadzie retoryczne ale się udzielę - oznaka słabości.
Zwykła reakcja na zagrożenie czy próba jednoczenia sił poprzez straszenie wrogiem. Ogolnie nic dobrego, zwłaszcza na własnym stadoinie.
Cytat:
|
Mączyński podkreślił, że wiślacy w meczu ze Śląskiem robili wszystko, co jest w ich mocy. - Ale widocznie to było za mało. Byliśmy słabsi. Musimy teraz wziąć się garść, wszystko sobie wyjaśnić i skupić się na kolejnym meczu - powiedział.
|
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...ideo,10559810/
Ano niestety, słabsi. Zal mi ich, tak zwyczajnie po ludzku. Ale też jestem świadom że przegrywanie jest częścią sportu.
Niestety chyba najwyższy czas zrewidować plany i wyznaczyć inny, mniej ambitny cel. Może porozmawiac o spadku, postawić się w miejscu drużyny która najprawdopodobniej spadnie i pomyśleć o tym jak do tego nie dopuscic.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA