Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2016, 10:08
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
O kuwa, padłem ... Ci klaskacze robią bardzo dużo dla klubu: kupno biletu na droższy sektor, popcornu, coli, kiełbasy, koszulki = zostawiają więcej kasy w klubie niz niejeden hoooligan. Jeździsz na wyjazdy? Super, jesteś elo hooligan i psychofan. Bronisz barw na mieście, robisz wjazdy na osiedla? Ekstra, moje dzieci poczuły ulgę że są tacy batmani na mieście. Ale nie rób z innych ludzi idiotów, nikt mi nie będzie kazał z miesiąca na miesiąc jebać przyjaciół a kochać i tolerować do niedawna wrogów. Karki weszłyby na sektor i zrobili porządek? Zajebisty pomysł stary, to dopiero przyciągnie nowych ludzi na stadion i starych kibiców Wisły. Masz rację, taka akcja na pewno zmniejszy podziały, jak karki będą nade mną stały i plastrami mi uświadamiały jak mam śpiewać

Zejdźcie na ziemię, sytuacja nie wróci szybko do normy. Dużo, bardzo dużo ludzi nie akceptuje ostatnich wydarzeń na trybunach, a ponieważ nie są "decyzyjni" ani nie mają wymiarów pozwalających na rozmowę z decyzyjnymi pozostaje odpuścić sobie kibicowanie.

Cała Wisła zawsze razem nigdy nie było bardziej pustym hasłem niż jest obecnie. I nie jest to wina WKS, Motoru, Łysego Bednarza czy gry grajków.
Szkoda, że mnie uprzedziłeś z odpowiedzią.

Cała Wisła Zawsze Razem zdaniem kumatych = karki mają lać swoich i imię Ruchu ChorzówPrzypomnijmy jeszcze, że niedawno ci sami ludzie dziwili się czemu ktoś nie chciał fetować mistrzostwa Śląska Wrocław.

Otóż "kumaci" "decyzyjni" "batman osiedlowy" i inni muszą zrozumieć, że w tej sytuacji powinni troszkę odpuścić sobie "kumatowatość" w imię tego aby jak najwięcej Januszy Pikników przyszło na stadion.

Wiem, że to aberracja ale wyobraźcie sobie tylko taki dziwny mecz. Doping dla Wisłu cały czas wciąganie w proste przyśpiewki innych sektorów. Oprawa czysto sportowa. Brak PDW Ruchu Chorzów i innych kumatych klimatów.

Wisła potrzebuje pieniędzy jak wody, sponsorów nie będzie ta kasa jest w Januszu Pikniku.