Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2016, 10:02
Revenge napisał(a):Wyświetl post

Kto tu ma grać? A jest jeszcze Cywka. W zasadzie nie wiem czemu nie gra, w przeciwieństwie do tego co nie lubi biegać i Popovicia ma przynajmniej 2 asysty.

Moje pytanie, za co tu rozliczać Wdowczyka? Skład Wisły to dobry, bramkarz, 4 dobrych obrońców i Małecki.

A i przepraszam, zapomniałem o Mączyńskim. Wczoraj zagrał średnio. Ale to też pokazuje, że to nie jest typ piłkarza, który chwyci za mordę jakim był np. Sobolewski.
Generalnie uważam, że Wisła się obejdzie bez Mączyńskiego. Jak jest dość ciekawa kasowo oferta, to lepiej go sprzedać. Ma 29 lat i więcej za niego nie dostaniemy, niż będzie teraz oferowane. Tak samo można postąpić ze Zdenkiem i Guzmicsem. W zamian za to, chociażby na jakąś minipożyczkę do czasu wyklarowania się naszego sponsora (głęboko wierzę w to, że jakiś się pojawi) zatrudnić 3-4 piłkarzy, w tym większość do środka pola. Stilic - musowo. Ja bym dodał jeszcze Gergela i Dancha z Górnika, ale nie wiem czy taka opcja byłaby w ogóle możliwa. I wystarczy. Po prostu brakuje nam kreatorów gry z przodu, dlatego z 2 piłkarzy o konotacjach ofensywnych jest potrzebnych na już. Jeśli uda nam się posprzedawać w/w piłkarzy i zastąpić ich nieco tańszymi - w co głęboko wierzę, to z pewnością możemy się bić o utrzymanie. Tylko trzeba bardzo szybkich ruchów kadrowych. Wisła nie może upaść. SPONSORZY POŻYCZCIE CHOCIAŻ PIENIĄDZE, JEŚLI NIE CHCECIE WEJŚĆ W PEŁNI W FINANSOWANIE! GŁĘBOKO WIERZĘ, ŻE ISTNIEJECIE
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując