Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2016, 02:10
qbbba napisał(a):Wyświetl post
Dotychczas myślałem, że idiotą jesteś wyłącznie na forum, ale nie mam już wątpliwości, że idiotą po prostu jesteś.
Skąd ten wniosek? A - po tym, co piszesz. B - po tym, jak piszesz (w sensie nie potrafisz posługiwać się językiem polskim).

Ale do rzeczy:

Czy pamiętasz, jak zjebałeś jednego z użytkowników, który zadał proste pytanie (zadał je po tym, jak TS zwołał konferencję ws. prób przejęcia spółki akcyjnej od Meresińskiego?). Ów użytkownik zadał wówczas proste pytanie: czy SKWK odcięło się kiedykolwiek od Miśka (pytanie jak najbardziej na miejscu, bo przecież SA trafia w dużej mierze w ręce SKWK). Twoja odpowiedź, jakże wyczerpująca i kreatywna (szacunek za samodzielne myślenie) brzmiała:

"Winił bym ich też za blamaż 0-4 w Barcelonie"

- Tutaj błysnąłeś kreatywnością i konstruktywnym komentarzem. Nie rozumiesz? Nie dziwię się.

Ale idziesz dalej. No i piszesz (w tym samym poście - w poście, gdzie jeden z użytkowników zadał pytanie: czy SKWK kiedykolwiek odcięło się od Miśka - w momencie przejęcia przez SKWK w dużej mierze decyzyjności w spółce akcyjnej, - jak najbardziej słuszne pytanie) znowu błyszczysz, i piszesz: "Kolego pepe72, naprawde swoimi wpisami nie pomagasz naszej Wiśle. Po co to robisz?"

Nie chce mi się pisać. Ty jesteś po prostu głupi. Tak po prostu. I tak w ogóle.

Kopciu! czy ty zdajesz sobie sprawe, że odpowiadasz nie na temat? Ja się z ciebie smieje i pewnie większośc uzytkowników.

Miales podac jakies dowody na moja wine a ty .......isz o jakis miśkach? Że niby zjebałem kogoś tekstem : " "Winił bym ich też za blamaż 0-4 w Barcelonie"
Weż się nie pogrążaj! Jesteś zwykłym farmazonem. Każdy teraz wie, że trzeba uważąć na twoje prowokacje!

Ps:
Chyba takim idiotą nie jestem, jak rozkminilem kubusia przed twoim Knura ...lamusie.

Zawijaj się z tego forum, aferzysto!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.08.2016 o godz. 09:56.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując