Wyświetl pojedynczy post
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2016, 01:56
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ty pijesz do mnie koleżko? Naprawdę?

To ja ci powiem...Znam swoje poglądy tak jak i większość udzielających się tutaj użytkowników je zna, są może one skrajne jednak stałe. Oj, nie jestem jakąś .......oną chorągiewką, dlatego mówię...sprawdzam!!!

Postawiłeś jakąś tezę, to teraz przedstaw dowody, że ja tak twierdzilem! Gdzie kogoś nazywam, ze nie jest kibicem, gdyz obnaża istniejącą meresinska patologię!

Z mojej strony przytocze moją wypowiedz z dnia 30.07.2016, 23:20 post nr 353 z tematu: "Jakub Meresiński życie i twórczość - fakty, wydarzenia,aluzje"

Jak widać, miałem zdanie o kubusiu przed twoim śmierdzącym Knurą...

Piszę tego posta nie dlatego, by wdawac się z tobą w dyskusję. Uwazam, że na nią nawet nie zasługujesz...poważnie! Robię to tylko, zeby udowodnić, że jesteś kłamcą i siejesz tylko ferment na tym forum! Chcę, żeby każdy zobaczył, że .......isz farmozony i żeby każdy wiedział, ze ma do czynienia z jakimś pierd...kolaborantem.

Chcesz się obronić? To proszę o moje wypowiedzi, gdzie znajdują się potwierdzenia twoich farmazonów! Udowodnij albo zamilknij się gównoburzanie na zawsze!

Dotychczas myślałem, że idiotą jesteś wyłącznie na forum, ale nie mam już wątpliwości, że idiotą po prostu jesteś.
Skąd ten wniosek? A - po tym, co piszesz. B - po tym, jak piszesz (w sensie nie potrafisz posługiwać się językiem polskim).

Ale do rzeczy:

Czy pamiętasz, jak zjebałeś jednego z użytkowników, który zadał proste pytanie (zadał je po tym, jak TS zwołał konferencję ws. prób przejęcia spółki akcyjnej od Meresińskiego?). Ów użytkownik zadał wówczas proste pytanie: czy SKWK odcięło się kiedykolwiek od Miśka (pytanie jak najbardziej na miejscu, bo przecież SA trafia w dużej mierze w ręce SKWK). Twoja odpowiedź, jakże wyczerpująca i kreatywna (szacunek za samodzielne myślenie) brzmiała:

"Winił bym ich też za blamaż 0-4 w Barcelonie"

- Tutaj błysnąłeś kreatywnością i konstruktywnym komentarzem. Nie rozumiesz? Nie dziwię się.

Ale idziesz dalej. No i piszesz (w tym samym poście - w poście, gdzie jeden z użytkowników zadał pytanie: czy SKWK kiedykolwiek odcięło się od Miśka - w momencie przejęcia przez SKWK w dużej mierze decyzyjności w spółce akcyjnej, - jak najbardziej słuszne pytanie) znowu błyszczysz, i piszesz: "Kolego pepe72, naprawde swoimi wpisami nie pomagasz naszej Wiśle. Po co to robisz?"

Nie chce mi się pisać. Ty jesteś po prostu głupi. Tak po prostu. I tak w ogóle.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
Odpowiedz cytując