Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2016, 00:42
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Argumentacja troglodyty.

Brak grup pseudokibiców rozwiązałby problem noszenia barw na mieście w sposób radykalny
To znaczy nosił byś barwy parchów. Wybacz, ale dziękuję.

Już mecz w Kielcach mnie wkurzył, gdzie zamiast dowieść remis to my na siłę odwalamy atak i nadziewamy się na kontrę w ostatniej minucie. Dzisiaj to nie był nasz dzień. Kiedy strzeliliśmy gola na 1-1, ROZUM podpowiadał - grać wyrachowanie, ostrożnie z tyłu, a z przodu może znowu coś wpadnie. Tymczasem my atak, atak i otwieramy się na kontry. Niestety - ale Darek powinien przemyśleć sporo. Bo nie mamy siły w ataku po odejściu Wolskiego i czasem lepiej grać z przysłowiowej "konterki" niz na siłę grać cały czas do przodu. Grając na siłę ofensywnie przy słabych piłkarzach będziemy częściej przegrywać. Wolę jednak rozum.

A co do trybun.

Śląsk się ładnie udrapował w kostium Lechii. Wrzuta z "ośćmi" żeby jeszcze bardziej podzielić nasze trybuny. No aż się wzruszyłem. Czy chociaż raz pozdrawiali motórowców? Dla mnie to już cyrk w wykonaniu Śląska, pokazać że są najświętsi.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...