Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2016, 22:55
Pilkarski i kibicowski dramat.

Pilkarski-nie pamietam straconych 5 bramek odkoad chodze na Wisłe od 98 r.Nie pamietam tak beznadziejnie wygladajacych pilakrzy .thu..wkłady na koszulki,bo to nie sa piłkarze.Zero ambiccji ,czegokowliek.Niewiem jak wam ale mnie zrobilo sie smutno na koniec jak przyszli pod sektor ,bezradni jak dzieci ktorym wzieto zabawke i niewiedzą co robic.A my im spiewamy nic sie nie stalo.Dramat.

Kibicowski.-koncze z sektorem C.tyle lat na starym C ,tyle lat za bramką.Ale juz dosc.Gniazdowy jego Ruchy i inne jebanie Slaska,mam dośc.Guli .,jak sie przypomi jak to bylo kiedys itd,to az sie płakac chce.Moja noga w kazdym razie na C juz nie postanie,a tyle lat w młyn sie bawiłem.Szacunek dla Slaska za to ze choc "kibice " z C bez przerwy po nich lżeli ci praktycznie nie nie odpowiadali na te zaczepki.Byl Tylko Widzew i Ruch,o WIsle chyba nie spiewali nic.Klasa .

Jestesmy na dnie,po kazdym wzgledem.Niewiem do czego to zmierza,moze 1 liga? Moze..gdyby miala powrócic normalnosc głownie kibicowska to jestem za.Ogólnie nie pamietam jak chodze na mecze od 18 lat zebym byl tak zmieszany po meczu.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 26.08.2016 o godz. 23:04.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI