|
Nie jestem pewien, czy MS rzeczywiście walczyła z Agorą. Myślę, że po prostu dostała taką sprawę i ją poprowadziła. Oczywiście niewykluczone, że poglądy ma takie, jak koledzy powyżej, ale na szczęście nie wyraża ich w podobny sposób.
Odnośnie do samej Pani Prezes - ma u mnie duży kredyt zaufania. Wydaje się ok, sprawia wrażenie rozsądnej. Zobaczymy. Pan Wiceprezes już takiego wrażenia na mnie nie robi, ale może będzie się starał. Trzymam kciuki. Cieszy, że już rozmawiają ze sponsorami. Myślę, że fajnie by było, gdyby klub na stałe został w TS. Mimo wszystko mam nadzieję, że jedynym transferem z klubu będzie Guzmics. Ewentualnie Guzmics i Cywka : )
I jeszcze dwa słowa do kolegów wyżej: forum jest czytane przez wielu dziennikarzy - zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach. Wystarczy, że znajdzie się jeden życzliwy i złoży zawiadomienie do prokuratury. Wtedy tylko szczęściu i ładnym oczom, które podziałają na prokuratora będziecie zawdzięczać, jeśli korzystnie zakwalifikują czyn i umorzą sprawę. Piszę serio, spotkałem się w pracy z takimi sytuacjami. Są organizacje, które zatrudniają ludzi do przeglądania mediów społecznościowych i forum, i masowo składają zawiadomienia (wklejają dane do wzorów). Radzę edytować posty.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|